Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +94
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
BlackpillMonster +418

źródło: image
PobierzWięc to p---------e o x milionowej wartości tyle jest warte
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: obraz
Pobierz@hevelx: włamania nie było, bo w tym stanie włamanie nie może być do otwartego budynku.
Kradzieży nie było, bo on miał dostęp do tych plików.
złe co najwyżej były jego intencje, bo zamierzał to upublicznić ale tego nie zrobił.
Nie został więc zatrzymany ani z powodu włamania, ani kradzieży, ani udostępniania, tylko na podstawie prawa z 1986 które zostało napisane w trochę innych czasach,
Wszedł do budynku MIT, który nie był zamknięty ani chroniony w sposób uniemożliwiający dostęp publiczny – kampus MIT słynął z otwartości.
Nie było siłowego wejścia ani łamania zabezpieczeń fizycznych. Nie rozwalił drzwi, nie przeciął kłódki – drzwi były otwarte, a sieć nie była zabezpieczona w sposób wymagający łamania hasła.
Nie było klasycznego hackingu zdalnego. Swartz był fizycznie obecny na