@mickpl: plan jest prosty, Państwo stworzy fundusz, który oferuje Reity za które odkupi przeszacowane inwestycje od dewów, ludzie kupią te Reity zwodzeni dużym zyskiem - > tak się uspoleczni straty
@mickpl Gurwa, Paszyk z MRiT mówi że Polacy chcą tylko i wyłącznie własności. A MF chce wpuścić molochy żeby zwykły Kowalski z nimi konkurował? Coś mi się tu nie spina.
@mickpl: co to jest ze mieszkania maja byc w tym chorym kraju produktem inwestycyjnym? ,... Czemu nikt nie strajkuje? Jak ja mowie komus to ludzie komentuja " co mnie to, ja mam swoje" albo inne bzdety XD to jest chore, to ma wplyw na caly kraj, a garstka ludzi zarabia sobie na biedakach
@mickpl: tak działa górka, grubasy wiedzą, że jest bańka więc trzeba wciągnąć jak najwięcej ulicy żeby samemu mniej ucierpieć. Rząd w tym wszystkim jak widać reprezentuje obywateli, niech każdy mały gracz ma szansę poczuć smak straty.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Oni nie mają litości dla kolejnego pokolenia. Po nich choćby potop XD
#nieruchomosci
źródło: reity
Pobierzproszę podać definicje drobnego gracza?
Oczywiście drobny gracz to średniej wielkości fundusz inwestycyjny....
źródło: image
PobierzA MF chce wpuścić molochy żeby zwykły Kowalski z nimi konkurował?
Coś mi się tu nie spina.
to jest chore, to ma wplyw na caly kraj, a garstka ludzi zarabia sobie na biedakach
już po mnie
Rząd w tym wszystkim jak widać reprezentuje obywateli, niech każdy mały gracz ma szansę poczuć smak straty.