Zamiast tego wstawanie o 4 rano bo wielcy ludzie tego świata śpią po 4 godziny, później na śniadanko samorozwój, bieganie, po treningu 3 książki dotyczące samorozwoju, bogacenia się i biznesu. Po tym wszystkim nadchodzi czas na pracę, smarowanie kolejnego wpisu na linkedinie do podobnych osób bo wiadomo fake it till you make it. Na zakończenie dnia post na Instagram z rzeczami których
@Tortcebulowy: ja mam tak samo. Tylko chipsy i cole kupuje sam, kładę dzieciaka spać o 20 i gram do północy. Lepiej będzie dopiero jak dzieciak podrośnie i będziemy młócić lan party ( ͡°͜ʖ͡°)
@L24D: wtf xd? Uważam że jako dorosły człowiek masz lepiej. Pozdrawiam pracujesz 8h, resztę czasu możesz robić co chcesz. Masz pieniądze i wydajesz je na co chcesz. Chcesz to grasz w gierki, chcesz to idziesz na soacer, kupujesz lody albo sałatę. Nikt cie nie kontroluje, nikomu nie jesteś nic winien, przed nikim nie musisz się ukrywać
@L3stat: Masz spory dochód pasywny i możesz leżeć do góry jajami, czy jednak też z----------z codziennie do roboty tylko nauczyłeś się oszukiwać samego siebie że wcale nie jesteś czyimś niewolnikiem?
@Khornishon z---------m codziennie i w dupie mam dochód pasywny, lubię to co robię. Dorośniesz to zrozumiesz, że hajs to nie wszystko. Im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie, p------------z życie na zarabianie pieniędzy i pogonią, za tym dochodem pasywnym, za kasą, a za 30 lat będziesz żałował. Bo jedyne wspomnienie jakie będziesz miał to pieniążek na koncie.
@L24D gdzieś mam takie rzeczy, o których piszesz. Realizuje się w tym co robię, chipsów nie jem bo mi jest po nich nie dobrze na drugi dzień, o 4 rano wstaję wtedy kiedy wymusza na mnie to lot, lub inny pociąg, książki czytam tylko o tematyce kryminalnej lub horrory- bo lubię, lindkina nie mam bo nie jest mi to potrzebne do niczego, insta też, wolę wyjść pobiegać, albo obejrzeć jakiś film
źródło: FB_IMG_1720385517193
Pobierzźródło: images
PobierzZamiast tego wstawanie o 4 rano bo wielcy ludzie tego świata śpią po 4 godziny, później na śniadanko samorozwój, bieganie, po treningu 3 książki dotyczące samorozwoju, bogacenia się i biznesu. Po tym wszystkim nadchodzi czas na pracę, smarowanie kolejnego wpisu na linkedinie do podobnych osób bo wiadomo fake it till you make it. Na zakończenie dnia post na Instagram z rzeczami których
Uważam że jako dorosły człowiek masz lepiej. Pozdrawiam pracujesz 8h, resztę czasu możesz robić co chcesz. Masz pieniądze i wydajesz je na co chcesz. Chcesz to grasz w gierki, chcesz to idziesz na soacer, kupujesz lody albo sałatę. Nikt cie nie kontroluje, nikomu nie jesteś nic winien, przed nikim nie musisz się ukrywać
@L3stat: Masz spory dochód pasywny i możesz leżeć do góry jajami, czy jednak też z----------z codziennie do roboty tylko nauczyłeś się oszukiwać samego siebie że wcale nie jesteś czyimś niewolnikiem?