Wpis z mikrobloga

Proponuje zabawe. Ja twierdze, ze Max Verstappen jest najlepszym kierowca w historii F1. Nie jednym z najlepszych tylko totalnie najlepszym ze wszystkich jacy byli. I teraz w ankiecie jesli sie ze mna zgadzacie to zaznaczacie TAK. Jesli sie nie zgadzacie to zaznaczacie NIE i najlepiej jak podacie mi na sztywno nazwisko kierowcy ktory waszym zdaniem byl najlepszy w historii i byl generalnie lepszy od Verstappena. Tylko od razu mowie nie domysly, ze podacie mi 10 nazwisk i ze moze ten a moze tamten tylko konkretnie ten byl lepszy od Maxa wg mnie itd.
#f1

Czy Max Verstappen jest najlepszy kierowca w historii F1?

• TAK 59.0% (69)
  • NIE 41.0% (48)

Oddanych głosów: 117

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamil-tika: TAK
3 najlepszym autem rozwalil sezon na kilka wyscigow przed jego koncem. Nikt nigdy tego nie dokonał.
Rozwalił Hamiltona w jego szczycie posiadajacego szybsze bardziej dopracowane auto, gdzie Bottas robil za jego psa od eksperymentow z silnikiem.
w 2022 jego auto do zmiany dyrektywy bylo wolniejsze od Ferrari a pierwszy wyscig nie skonczyl. Jak bylo potem kazdy wie.
A jego sezon 2023 to jakis zart. Takiej dominacji nie bylo nigdy w historii procz
  • Odpowiedz
@kamil-tika: za mało danych. Jest piekielnie mocny ale poza 2021 to nie miał z kim walczyć. Ma bolida typowo pod siebie a partnerzy z zespołu to psy, nikogo z talentem tam nie chcą żeby nie zaburzyć równowagi. Bardzo dużo się rozwalał na początku, nie miał takiego wejścia do f1 - "wow, on musi być mistrzem w przyszłości". Miał zespół pod siebie, świetny bolid, strategie i wszystko ustawione pod siebie -
  • Odpowiedz
@kamil-tika pod względem skillsów? Z pewnością tak. Jest o wiele bardziej wytrenowany technicznie niż jakikolwiek inny kierowca w historii. Czy jest najszybszy? Chodzi mi o czystą prędkość która siedzi bardziej w głowie, raw speed. Nie wiem. Tu może nadal królować Senna, ale on czasami wpadał w obłęd szybkości i chyba nie do końca wszystko było z nim w porządku XD
  • Odpowiedz
@mystery_26 przecież każdy kto sie choć troche zna na F1 i widział to co robi Max od początku to mówił, że to jest spokojnie potencjał na mistrza xD owszem rozwalał się i cisnięto beke z Crashtappena ale też każdy wiedział, że to jeszcze nieokrzesany gówniarz. Ale już wtedy pokazywał, że skillsy ma na poziomie mistrzowskim, tyle że glowa nie ogarniała i brakowało doświadczenia. Robił kosmiczny overdriving w toro rosso. Potem Redbull,
  • Odpowiedz
@ZarejestrowanyMimoWoli: każdy ma swoją opinię, dla mnie najlepszy nie jest. Dużo nie dowoził przez głowę, byli tacy co nie dowozili początkowo przez zespoły i pecha a nie przez własne rozbijanie. Pożyjemy, zobaczymy co przyniesie przyszłość. Ja chce go zobaczyć więcej w walce z przodu właśnie teraz a nie w erze totalnej dominacji bolida. Ma potencjał na najlepszego w historii, ale jak zrobi to co mówi i przejdzie na emeryturkę to
  • Odpowiedz