Wpis z mikrobloga

Jak XX lat temu coś instalowałem (a trwało to długo bo mój dysk HDD błagał już o koniec swojego życia, pracując wiele lat całymi dobami z torrentami) to zawsze przesuwałem kursor z końcówką pasku postępu, jak ruszył dalej to przesuwałem razem z nim tworząc wrażenie że instaluje się szybciej bo miałem zajęcie i poczucie że kontroluje całą sytuację.

#oswiadczeniezdupy

#humorinformatykow #heheszki #humorobrazkowy #nostalgia #takbylo #gry #informatyka
janeknocny - Jak XX lat temu coś instalowałem (a trwało to długo bo mój dysk HDD błag...

źródło: Ld8Uy

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Czerwone_Stringi: City buildery tak ale bardziej wolałem symulatory ekonomiczne/tycoon. Spędziłem tysiące godzin w Capitalism z pierwszych wersji z 95 na Macu i MS-DOS, potem Capitalism II i do dziś potrafię zagrać w Capitalism Lab który nadal rozwijają. Oczywiście Airline Tycoon, Pizza Syndicate, Transport Tycoon, Ski Resort Tycoon. Wszystko co pojawiało się gdzie można było czymś zarządzać to grałem, cyferki, wykresy, statystyki.

Dziś niestety zarządzać trzeba prawdziwą firmą co już nie
  • Odpowiedz
@kraven2024:
Dokładnie. Z jakiegoś powodu te instlacje się często zawieszały i dawało się kursor na koniec paska, wracało za 5 minut i sprawdzało czy pasek jest za kursorem :p
  • Odpowiedz