Wpis z mikrobloga

#bekazkonfederacji #polityka #kanalzero

Kolega pyta, czy jak kandydat A w kampanii zaprosi kandydata B na mównicę i ten kandydat B będzie używał sprzętu wynajętego/zakupionego przez kandydata A, to czy nie jest to nielegalne wsparcie drugiego kandydata w oczach PKW i w ten sposób PKW może odrzucić sprawozdanie kandydata A i B?
Wolvi666 - #bekazkonfederacji #polityka #kanalzero

Kolega pyta, czy jak kandydat A w...

źródło: obraz

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeżeli dobrze pamiętam to w Prezydenckich nie ma żadnego zwrotu kasy za kampanię (jak w parlamentarnych), więc i sprawozdanie finansowe w sumie nie sądzę by miało jakieś znaczenie.
  • Odpowiedz
@Wolvi666 taki napięty grafik ma memcen, że musi jak najszybciej wyjeżdżać i nie może nawet porozmawiać z dziennikarzami, a jak przychodzi stanowski, ro beż problemu daje mu pogadać na swojej mównicy
  • Odpowiedz
jak Stanowski poszedł na więc Trzaskowskiego, który zresztą wykazał się dużą klasą względem Krzysztofa to była cisza, a teraz jak zrobił to samo u mentzena to już jest #bekazkonfederacji ? XD oj tuskoboty...

a teraz jak zrobił to samo

zrobił to samo

to samo

@MazurskiSmak: możesz pokazać głupiemu tuskobotowi kiedy Trzaskowski zaprosił drugiego kandydata na scenę, zachęcał do zbierania podpisów dla niego i dał mu mówić z
  • Odpowiedz
nie widzę nadal problemu, bijesz pianę ot co

@MazurskiSmak: to nie jest odpowiedź na moje pytanie, tylko atak personalny. Dlaczego go unikasz skoro to tylko prośba o doprecyzowanie twoich słów? Tak ciężko wziąć odpowiedzialność za to co się pisze?
  • Odpowiedz
@malinq nie wiem co tam się działo bo tego nie widziałem. Odnoszę się do tego że jak stano przychodzi na wiece to wchodzi w interakcje i nie ma się czym podniecać, a tym bardziej tagować jak bot. Plus nie ma tam nigdzie ataku personalnego śnieżny płatku xD (tutaj trochę jest już)
  • Odpowiedz
@Ravau23

serio aż tak się boicie Mentzena? A kiedyś było że tęczowy w pierwszej turze pozamiata xd

Gdy ktoś chce szkodzić Ojczyźnie, obowiązkiem Polaka jest utrudniać mu to na wszelkie możliwe sposoby.
  • Odpowiedz