Wpis z mikrobloga

@Azorek77: niech Petru przepchnie przez sejm chociaż dwie niedziele handlowe to wtedy zmasakruje Mentzena, a tak te jego idiotyczne filmiki w moim życiu nic nie zmienia.
  • Odpowiedz
@pawelczixd: wyprzedzając - mentzen może nie pobiera uposażenia posła, za to zdaje się nie zrezygnował z innych dodatków no i co najważniejsze zajmuje miejsce komuś kto by realizował zadania posła. Nie o to chodzi żeby zostać wybranym i "nie bede brał pensji ale i nie bede pracował za to blokował etat" tylko żeby brać pensję jak najbardziej i pracować.
  • Odpowiedz
@pawelczixd: ale serio co mi po głupkowatych filmach Petru xD? Dla mnie Petru by zmasakrował Mentzena jakby rzeczywiście coś wynikało z jego pracy w sejmie, a nie robienie jakichś kretyńskich filmkow, z czego pierwszy to absolutna bezbecja.
  • Odpowiedz
@Dawul: pa na to, jak zamienisz nazwiska to pasuje jeszcze bardziej:
ale serio co mi po głupkowatych filmach Memcena xD? Dla mnie Memcen by zmasakrował Petru jakby rzeczywiście coś wynikało z jego pracy w sejmie, a nie robienie jakichś kretyńskich filmkow, z czego pierwszy to absolutna bezbecja
  • Odpowiedz
@Kusher: wyraziłem swoje zdanie, czym moim zdaniem Petru zmasakrowałby Mentzena. Mam nadzieję, że to zrobi, bo szczerze mówiąc te bezbekowe a nawet bekowe filmiki w moim życiu nic nie zmieniają, a możliwość zrobienia zakupów chociaż w dwie niedziele w miesiącu już tak.
  • Odpowiedz
@Azorek77 Ale dlaczego z Petru? Slawek polega na każdej merytorycznej konfrontacji. Ja bym go wystawił z Januszem Kowalskim wystawił. Byłyby szanse wyrównane, ale pisowski głupek bardziej wyszczekany i by się kofiarz pewnie zawiesił w pewnym momencie.
  • Odpowiedz
@Gieremek żaden poważny kandydat nie pójdzie do patoyoutubera Stanowskiego, ale wiemy, że Mentzen będzie, a Petru, który w sumie nie ma nic do stracenia mógłby w trakcie wywiadu wejść w stylu amerykańskiego WWE. Byłby show na miarę Mariuszków z Brighton, ale nie wiem czy Suabka stać na comeback w jankesowym stylu.
  • Odpowiedz