Aktywne Wpisy

Krznl +80
Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕ•ᴥ•ʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po

Defined +77
Jaaapierdziele, niech on to zrobi, wiecie jakie będzie eldorado na rynku w Polsce (i Rumunii, Białorusi, Ukrainie) z tego powodu? xDD COVID 2.0, albo i nawet lepiej. #programowanie #programista15k
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-06 000210
Pobierz

Wygląda na to, że #elonmusk dostał o------l od zarządu i wysłano go z powrotem do pracy do #tesla.
W nocy odbył się stream w dołączonym twicie poniżej możecie to zobaczyć, prezentacja zaczyna się od 28 minuty.
TLDW w pierwszym komentarzu.
Czy nie uważacie że Dojo to klapa i że nie udało im się zrobić nawet jendego komputera na tym? To bardziej jako straszak na Nvidie żeby nie leciała w kulki z ceną swoich komponentow?
Ma być dojo2, ale czy coś to zmieni?
Czyli sama Tesla dalej nvidią stoi i stać będzie.