Wpis z mikrobloga

• 3
może i tak ale 300zł to trochę sporo jak za symulator powtarzania tych samych czynności przez 200 godzin

@KompletnieLosowyLogin: z mojej perspektywy to nawet nie tyle problem ceny co tego, że pewnie w ciągu najbliższego roku będzie dodawana nowa zawartość

bez sensu kupować niepełny
  • Odpowiedz
Ja to się zastanawiam czy warto pobierać z torrentów i tracić czas, a ty tu o kupnie mówisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Tak_masz_racje: AC: Shadows będzie miał Denuvo, a jedyna osoba która potrafiła to crackować, jakiś czas temu oszalała i zawiesiła działalność. Więc trochę sobie poczekasz na taką opcję.
  • Odpowiedz
z mojej perspektywy to nawet nie tyle problem ceny co tego, że pewnie w ciągu najbliższego roku będzie dodawana nowa zawartość

bez sensu kupować niepełny produkt

@witajswiecie: Do tego pewnie podstawka za pół roku będzie po 89 zł + jakiś rabat.
  • Odpowiedz
@KompletnieLosowyLogin: Z drugiej strony lepiej niż powtarzanie tych samych czynności przez 20 godzin za podobny hajs. Co by nie mówić o grach Ubi, że powtarzalne itp. to zawartości im mimo wszystko nie brakuje. Ja mam 120 godzin w Ghost Recon Breakpoint i nie potrafię skończyć tej gry bo tyle tam jest do roboty. To są gry które kupujesz i trzymasz miesiącami na dysku i sobie powoli dawkujesz w międzyczasie ogrywając
  • Odpowiedz