Tak oglądam sobie pierwsze gameplaye z tego nowego assasyna i w sumie wbrew czarnym (nomen omen xD) scenariuszom wygląda to to całkiem solidnie. Na oko godny kandydat do zakupu bez wyrzutów sumienia, gdy już wyjdzie edycja kompletna.
Ja to się zastanawiam czy warto pobierać z torrentów i tracić czas, a ty tu o kupnie mówisz ( ͡°͜ʖ͡°)
@Tak_masz_racje: AC: Shadows będzie miał Denuvo, a jedyna osoba która potrafiła to crackować, jakiś czas temu oszalała i zawiesiła działalność. Więc trochę sobie poczekasz na taką opcję.
@KompletnieLosowyLogin: Z drugiej strony lepiej niż powtarzanie tych samych czynności przez 20 godzin za podobny hajs. Co by nie mówić o grach Ubi, że powtarzalne itp. to zawartości im mimo wszystko nie brakuje. Ja mam 120 godzin w Ghost Recon Breakpoint i nie potrafię skończyć tej gry bo tyle tam jest do roboty. To są gry które kupujesz i trzymasz miesiącami na dysku i sobie powoli dawkujesz w międzyczasie ogrywając
Na oko godny kandydat do zakupu bez wyrzutów sumienia, gdy już wyjdzie edycja kompletna.
#assassinscreedshadows #assassinscreed #ubisoft #gry
@witajswiecie: Ja to się zastanawiam czy warto pobierać z torrentów i tracić czas, a ty tu o kupnie mówisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KompletnieLosowyLogin: z mojej perspektywy to nawet nie tyle problem ceny co tego, że pewnie w ciągu najbliższego roku będzie dodawana nowa zawartość
bez sensu kupować niepełny
@Tak_masz_racje: AC: Shadows będzie miał Denuvo, a jedyna osoba która potrafiła to crackować, jakiś czas temu oszalała i zawiesiła działalność. Więc trochę sobie poczekasz na taką opcję.
@witajswiecie: Do tego pewnie podstawka za pół roku będzie po 89 zł + jakiś rabat.
wystarczy chwilę poczekać, a dostajesz więcej, lepiej i taniej ;)