Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +186
O proszę, są zdjęcia jak Wojtek dzielnie walczy ze złymy blachosmrodziarzami. Tylko uroczo przemilczał temat, że kierujący autami po prostu omijali busa rozkraczonego na środku drogi a on z konfiturą blokowali DDR.
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
źródło: 641631012_1230505802546979_8996035210045032797_n
Pobierz
KaraBooska +130
#alkoholizm 1130 dni bez alko. Już czuję, że nie potrzebuje nawet liczyć. Demon pokonany. Ostatnio byłem nawet na imprezie gdzie alko lało się strumieniami i nawet nie ruszyłem. Mało tego, mega fajnie się bawiłem!

Pytanie do osób otyłych które ruszyły dupsko i wzięły się za siebie. Co było waszym motywatorem i zapalnikiem by tym razem doprowadzić projekt "nie żrę jak świnia", pilnuje kalorii oraz z czasem wprowadzam sport do codziennej rutyny w życie? Nie chcę przepisów na diety, a bardziej o waszą motywację która wam pomogła po wielu miesiącach, latach nie dbania o siebie? #dieta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Motywacja jest jak fala pojawiająca się na plaży- przypływa z impetem i równie szybko wraca w morze pełne pomysłów by nie trwać przy swoich postanowieniach.
Nie bycie grubasem to proces oparty na samodyscyplinie i determinacji którego efektem musi być zmiana trybu swojego życia.
Czy jesteś gotowy porzucić obecne nawyki w imię zdrowia i zdrowej sylwetki?
Jeżeli nie odpowiesz twierdząco na powyższe pytanie, to żadne motywacyjne gadki ci nie pomogą. Bo
Co nie działało:
- liczenie kalorii
- jedzenie mniej
To
@wykopowy_brukselek: mogę zapytać, co sprawiło, że zapuściłeś się?
@mirko_anonim: jestem emocjonalnym debilem z niską samoocena, wiec zrobiłem to żeby pokazać ex
I nie zapuściłem się jakoś do otyłości. Po prostu przekroczyłem bmi 25 i miałem chyba 26 a normalnie jak biegałem miałem 21-22.
Od września jakoś jestem na redukcji, brzuch dość mocno zszedł, pierwszy raz w życiu widzę u siebie zarys kaloryfera, docinam dalej do wakacji a później się zobaczy
Jak chodzi o motywację to po prostu spojrzałem na siebie z boku i doszedłem do wniosku że chciałbym
Motywajca to może pierwszy miesiąc jest a potem to mija. I albo polubiłeś to (A ciężko jednak odmówić sobie fast foodów i mówić że uwielbiasz je sobie odmawiać).
Więc albo pokochasz wyniki i to będzie CIebie dalej motywoać, że jesteś szczuplejszy itd. Albo pozostanie tylko dyscplina. Czyli masz w dupie co Ci ciało mówi i psychika.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
A jak z resztą ciała przy tych 77kg sprawdzałeś sobie czy wszystko działa poprawnie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@myemye94: w stanach chyba ok. 40% ludzi jest otyła, a nadwaga to już domyślny stan większości ludzi :-(