Wpis z mikrobloga

@szalony-adrian sie podnieca ze dostal rower za 3k ale co z tego jak mu kanal upada i jeszcze trochę i nawet firmy nie będą chciały wysyłać do chłopa co 1k wysw nie przebija. Tragedia. Poradnik jak zniszczyć swoja kariere od Chorwacji i bieda travel gdzie wyświetlenia mial duże do tego co widzimy teraz...
  • Odpowiedz
@bardzomalyczlowiek zależy kiedy sprzeda rower xd test nagrywał we Włoszech to pewnie do emilii i andrzeja wyslali paczke. Chlop nie ma wstydu, przyjechał do nich to pewnie się nażarł jak nigdy a do tego pewnie recenzje u nich nagrał (gdybam bo nie oglądałem tylko wbiłem zostawic lapke i przebitka byla jak jechal po wloskich drogach)
  • Odpowiedz
@lukies2221: Chlop nie ma wstydu, przyjechał do nich to pewnie się nażarł jak nigdy

tak piszesz, a ciekawe czy sam byś się nie skusił na mrożoną pizze z włoskiego lidla, która jest lepsza niż jakakolwiek świeża z pizzerii w Polsce
  • Odpowiedz
@szalony-adrian: Kurczę zaraz dorównam na moim gniocio kanale wyświetleniami do Janka, po prostu RE WE LA CJA. A tak naprawdę, kolega jest dla mnie prawdziwą zagadką. Lubiłem go oglądać jak bujał się przy swoich pierwszych wyprawach, tak swojsko i ogórkowo było (bez szydery), bardzo to mi przypominało pierwszy wyjazd Odyna zagranicę. Nie rozumiem jak można tak koncertowo popsuć sobie pi ar (pewnie źle to napisałem). Mieć taką szansę jako Odyniec
  • Odpowiedz
@Stachanowiec_yt: Pazerność i okropny charakter go zgubiły. Przecież te jego pierzenie o tych produktach i o wszystkim ogólnie jakie to jest potężne, rewelacyjne itp. to wygląda jak na pokazie garnków. Do tego cechy narcystyczne zrobiły swoje. On przy ok 10k subów radził innym jak być youtuberem. jeden z najbardziej zakłamanych małych youtuberów.i to doprowadziło go na dno jeśli chodzi o kanał. on już nigdy nie wstanie.
  • Odpowiedz