Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +215
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +31
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

źródło: temp_file6065558325907666079
Pobierzhttps://zrzutka.pl/blog/27/moje-zrzutki-a-urzad-skarbowy-czyli-11-76-zl-podatku-od-kwoty-700-000-zl-czy-to-mozliwe
Zbieraj jak najwięcej, bo my jesteśmy dziś hojni. Za miesiąc lub 3 zostanie nas część, a za kilka następnych już niewielu.
Wiem ile kosztuje utrzymanie dzieciaka, mam dwójkę starszych o rok, jakbyś chciał jakieś rzeczy po nich to pisz na priv, będę w Polsce w okolicy lipca to mogę paczkę ciuchów przywieźć i co tam Ci jeszcze potrzeba.
Jestem z Wami myślami - po 10. wrzucę coś od siebie
Przesyłam najlepszego!
Taguje też #pdk
źródło: IMG_4514
PobierzNiech to będzie przestroga dla wszystkich - partner MUSI mieć pełnomocnictwo do dostępu do dokumentacji medycznej ORAZ składania roszczeń ubezpieczeniowych. Zajmijcie się tym, kiedy wszystko jest OK. W nagłym wypadku zawsze będzie za późno.
Ja myślałem że wystarczy że się wspólnie ubezpieczamy na "jednej umowie" bo numery polis są dwia, Trudno zobaczymy jak to będzie i z tym.
BTW widzę że na wrzutce to się nieźle odyebało z jedną kwotą. Niech służy. Ode mnie drobne też poszły.
Mogę Ci zatankować samochód jak bedziesz potrzebować