Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 216
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gmeras: to pomyśl sobie, że jesteś w tej sytuacji i musisz kombinować kasę, pożyczać, brać kredyt. Pomyśl jakbyś się wtedy stresował, i zobacz czy warto się stresować tym "problemem" ( ͡° ͜ʖ ͡°) serio,i to zawsze pomaga, gdy pomyślę o gorszym scenariuszu słabej sytuacji w której jestem.
  • Odpowiedz
@Gmeras nie martw się na zapas, znajdzie się mireczek żeby to rozliczyć w razie potrzeby.

Zbieraj jak najwięcej, bo my jesteśmy dziś hojni. Za miesiąc lub 3 zostanie nas część, a za kilka następnych już niewielu.

Wiem ile kosztuje utrzymanie dzieciaka, mam dwójkę starszych o rok, jakbyś chciał jakieś rzeczy po nich to pisz na priv, będę w Polsce w okolicy lipca to mogę paczkę ciuchów przywieźć i co tam Ci jeszcze potrzeba.
  • Odpowiedz
Śledzę od początku i mocno trzymam kciuki. Twoja sytuacja tak mną poruszyła, że pierwszy raz wpłacam na zrzutkę. Dużo zdrówka dla synka, jeszcze więcej wytrwałości dla Ciebie
  • Odpowiedz
niestety liczyłem na ubezpieczalnie. Na pieniądze z ubezpieczalni poczekam nawet do roku czasu wszystko zależy jak sąd załatwi sprawę o ubezwlasnowolnienie.

Niech to będzie przestroga dla wszystkich - partner MUSI mieć pełnomocnictwo do dostępu do dokumentacji medycznej ORAZ składania roszczeń ubezpieczeniowych. Zajmijcie się tym, kiedy wszystko jest OK. W nagłym wypadku zawsze będzie za późno.
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
@deptacz_gnoju partner, maz, rodzina. Nawet dzwoniłem do ubezpieczalni w tej sprawie i poinformowali mnie, wystarczy że złożę jej wniosek w jej imieniu. Jak złożyłem dokumenty to już nie było tak kolorowo.
Ja myślałem że wystarczy że się wspólnie ubezpieczamy na "jednej umowie" bo numery polis są dwia, Trudno zobaczymy jak to będzie i z tym.
  • Odpowiedz
@Gmeras: ano, dlatego o tym wzmiankuje. To jest temat-rzeka, jak najbardziej zapobiegalny odpowiednim kwitem przygotowanym wcześniej.

BTW widzę że na wrzutce to się nieźle odyebało z jedną kwotą. Niech służy. Ode mnie drobne też poszły.
  • Odpowiedz