Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +174
Geodezja - największa pomyłka w moim 30-letnim życiu.
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie

źródło: 0E7868E4-4920-412E-A5C8-57E3C2F152F3
Pobierz
ilem +173

źródło: GpI81jGXQAEdgst
Pobierz
Więc założyłem zrzutkę typowo pomoc doraźna na dojazdy i pomoc psychologiczna dla młodego by mógł ewentualnie odwiedzać że mną mame.
Link do zrzutki
https://zrzutka.pl/7rpkan
Nie wiem czy napisałem tam dobrze czy nie, ale nie chcę też zbierać na siłę. Zrzutke założyłem z poryczy szpitalnej więc też proszę o wyrozumiałość. Kto ma wewnętrzna potrzebę wpłacić niech wpłaci. Nie wiem też czy wołać osoby plusujacy ostatni wpis.
Jak by ktoś chciał by mi w czymś doradzić to słucham państwa.
Co u nas od ostatniego wpisu nadal leżymy z mlodym w szpitalu, jest nadzieja że dziś wyjdziemy czekamy na wyniki i wiem że leczenie domowe potrwa ponad 3tyg i będzie bardzo krucho z kasą
#chcesiewyzalic
Taguje też #pokazmorde
źródło: temp_file3725080952178955345
PobierzTag do obserwowania bądź czarnolistowania #chcesiewyzalic