Aktywne Wpisy

simplequestion +676
źródło: temp_file8183156768590002098
Pobierz
Gandezz +340
Jutro z lubą jedziemy do szpitala ze skierowaniem, jakiś płyn się zbiera w dziecku (przy płucu i przy mózgu), ginekolog był dość poważny stąd boimy się co będzie dalej (・へ・)
Trzymajcie kciukiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ciaza #zwiazki #zalesie #niewiemjaktootagowac
Trzymajcie kciukiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ciaza #zwiazki #zalesie #niewiemjaktootagowac

Peron już całkiem odjechał jemu.
źródło: image
Pobierz@arkadikuss: Nie prawda. Chyba, że przez pryzmat wykopka i rozmowy z 11 latkiem widzisz samego siebie, ale to już jest inna kwestia. To, że zaczniesz kończyć swoje komentarze buźką uśmiechniętą żeby załagodzić sytuacje nie oznacza iż ktokolwiek będzie się tutaj przychylniej na ciebie patrzył bo
No i kolejny standard. Wycieracie sobie mordę prawdziwą ludologia, ale jak ten prawdziwy ludolog mówi, że ma to gdzieś lub nawet popiera - to nie. Ten ludolog to nie. Wy sie po pierwszym lub maksymalnie drugim komentarzu wypieprzacie xD
Może warto nagrywać o dobrych grach, o jakichś mało znanych, ale
@arkadikuss: I widzisz, totalnie nie i przestań sobie dodawać nie jesteś u siebie na kanale żeby taka manipulacja przeszła. Po pierwsze absolutnie nigdzie nie napisałem nic o żadnej prawdziwej ludlogii więc przestań wymyślać argument który sam później obalasz. Po drugie absolutnie nigdzie nie napisałem, że ten ludolog to nie a jedynie podważyłem wiarygodność jego tak jak z resztą robiło to już multum osób na wykopie
Ale wiadomo. Nie lubię go to znaczy, że jego zdanie się nie liczy :)))))))))
@arkadikuss: Nikt nie jest od tego żeby ci wskazywać merytorykę, nie jesteś specjalny.
Proszę, zgubiłeś ten wpis chyba - to z tego wątku.
Tyle tutaj pustosłowia, że ciężko z czymkolwiek dyskutować, to się napierdzielać można :)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@arkadikuss: Ja nie jestem duch, ojciec i syn święty w jednej osobie. Nie obchodzi mnie co inni piszą jak oznaczasz mnie to piszesz o kwestiach które ja napisałem a nie 10 innych osób.
@arkadikuss: Zjedz snickersa. Nie jesteś na tyle specjalny żebym pisał do ciebie na priv
Polll
Pllp
Ppl
Pll
A który się pokazał pierwszy w proponowanych youtube ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą, genialny argument: "to nieprawda, ze wszystkie moje materiały są hejterskie - TYLKO 25% jest!"