Wpis z mikrobloga

I oczywiście potem mamy standard - jakieś obrażanie, umniejszanie. ABC rozmowy z wykopkiem :) ale ja ci tak odpowiem to „ucisz tę przepocona czerwoną buzię”

@arkadikuss: Nie prawda. Chyba, że przez pryzmat wykopka i rozmowy z 11 latkiem widzisz samego siebie, ale to już jest inna kwestia. To, że zaczniesz kończyć swoje komentarze buźką uśmiechniętą żeby załagodzić sytuacje nie oznacza iż ktokolwiek będzie się tutaj przychylniej na ciebie patrzył bo
  • Odpowiedz
@Cztero0404 oho. „Nie bo ty”. :)

No i kolejny standard. Wycieracie sobie mordę prawdziwą ludologia, ale jak ten prawdziwy ludolog mówi, że ma to gdzieś lub nawet popiera - to nie. Ten ludolog to nie. Wy sie po pierwszym lub maksymalnie drugim komentarzu wypieprzacie xD
  • Odpowiedz
  • 3
@arkadikuss: nagraj dla odmiany jakiś POZYTYWNY materiał o grach, i może na jakiś ORYGINALNY temat - a nie po raz kolejny to samo co reszta czyli "EJ A WIECIE ŻE VEILGUARD TO G---O W KTÓRE NIKT NIE GRA NAWET ZA DARMO!?" - to po co o tym nagrywasz, tak jakby 43221321 innych jutuberów nie nagrało dokładnie tego samego xD.

Może warto nagrywać o dobrych grach, o jakichś mało znanych, ale
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: Memaj to typ z giga kompleksami, pewnie się z niego koledzy z uczelni śmieją, ze każdy ma obok innych tytułów naukowych "inż", a on jest tylko specjalistą od "elfików i krasnoludków" xD
  • Odpowiedz
Wycieracie sobie mordę prawdziwą ludologia

@arkadikuss: I widzisz, totalnie nie i przestań sobie dodawać nie jesteś u siebie na kanale żeby taka manipulacja przeszła. Po pierwsze absolutnie nigdzie nie napisałem nic o żadnej prawdziwej ludlogii więc przestań wymyślać argument który sam później obalasz. Po drugie absolutnie nigdzie nie napisałem, że ten ludolog to nie a jedynie podważyłem wiarygodność jego tak jak z resztą robiło to już multum osób na wykopie
  • Odpowiedz
@miloszy nadal ma więcej do powiedzenia na temat ludologii i ma większe „słowo” w tym czy nasza „ludologia” jej przeszkadza czy nie.

Ale wiadomo. Nie lubię go to znaczy, że jego zdanie się nie liczy :)))))))))
  • Odpowiedz
@Cztero0404 ja nie umiem prowadzić dyskusji. No z bandą ludzi, co im prześledzenie wątku stanowi problem - to tak. Od tego są przedszkolanki :)
Proszę, zgubiłeś ten wpis chyba - to z tego wątku.

Tyle tutaj pustosłowia, że ciężko z czymkolwiek dyskutować, to się napierdzielać można :)
arkadikuss - @Cztero0404 ja nie umiem prowadzić dyskusji. No z bandą ludzi, co im prz...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
No z bandą ludzi, co prześledzenie wątku stanowi problem

@arkadikuss: Ja nie jestem duch, ojciec i syn święty w jednej osobie. Nie obchodzi mnie co inni piszą jak oznaczasz mnie to piszesz o kwestiach które ja napisałem a nie 10 innych osób.
  • Odpowiedz
  • 0
@arkadikuss:

Ostatnie 4 materiały. 1 to j-----e veilguarda. Ok.

A który się pokazał pierwszy w proponowanych youtube ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Swoją drogą, genialny argument: "to nieprawda, ze wszystkie moje materiały są hejterskie - TYLKO 25% jest!"
  • Odpowiedz
@arkadikuss: Jako że wypowiadasz się za wszystkich to możesz w celach naukowych wejść na jakikolwiek film Kiszaka i zobaczyć czy pojawią się tam te tagi: #ludolog #ludologia #groznawstwo? Jeżeli nie bierzecie tego na poważnie no to chyba nie powinno być takich rzeczy które opisują to oficjalnie? Ty tak nie robisz ale jak już wypowiadasz się za resztę to....
  • Odpowiedz