Wpis z mikrobloga

@Huptys tak sobie wmawiaj ptysiu :)

Widziałem Twoje posty w tym tagu. Żyje w twojej głowie rent free ;)))) co jest jednocześnie i zabawne, i smutne, ale hej - to Twoje życie :)

Z innej strony niezmiennie siła argumentów jest przepotężna. Silniejsza jest tylko twoja projekcja xD
  • Odpowiedz
  • 3
@arkadikuss Tak, piszę posty na twój temat bo po prostu mnie śmieszysz. Oglądałem cię jak jeszcze w tej redakcji byłeś. Dopiero jakiś czas temu dowiedziałem się że Arkadiusz coś tam robi w internecie. Nie spodziewałem się że zakochałeś się w Kiszaku i robisz filmy pod jego. Poszedłeś za nurtem ludologicznego ruchu który zatruł youtuba od premiery diablo 4. Wiem że kłamiecie, wiem że manipulujecie.
  • Odpowiedz
@Huptys przykro mi ptysiu. Nic nie wiesz. Tworzysz sobie projekcje i tyle.

A jeśli wiesz, to dawaj. Na ostro. Dowody, argumenty. Bo póki co widzę chorą obsesję na punkcie kogoś, w kogo rzekomo masz w------e :)

Ale pisz dalej, uprawiaj hate-watching (i się nie wypieraj, bo tak „nie śledzisz”, że nawet te zdjęcie z siłki znalazłeś i wstawiłeś). :)

Tylko wysil się trochę. :)
  • Odpowiedz
duma, bo się idioci sami klasyfikują :) nie wiecie czym jest grifting, ale używacie go co chwilę, a jak ktoś zapyta czy wiesz czym jest to jest p---------e o ewolucji języka xD

@arkadikuss: Odbiję trochę inaczej - Ciekawa odpowiedź od człowieka który siedzi w gronie którzy używają co chwile określenia ludologia nie wiedząc czym to na prawdę jest. A jak ktoś się zapyta to jest p---------e o ewolucji języka (dokładnie tak
  • Odpowiedz
@Huptys: @kaminarii @tomeg123 Przepraszam, z całym szacunkiem panowie natomiast totalnie nie rozumiem po co mu w ogóle odpowiadacie na cokolwiek xD To jest osoba która totalnie traci kontrole i panowanie nad sytuacją w momencie kiedy wychodzi poza swoją bańkę zamiast argumentów jest nazywanie kogoś ptysiem i pasywna agresja.
  • Odpowiedz
@arkadikuss: coś innego prócz pasywnej agresji i nadużywania ptysiów potrafisz wnieść do dyskusji? Wszyscy jesteście tym samym typem youtubowego gnoja tylko przyznać się ciężko xD O kiszaku nie ma co gadać i całej reszcie wannabe ludologow też. Tak samo jak wasz kolega nexos w-----ł się na blizzarda bo mu współpracę zabrali, czy słusznie to kwestia dyskusyjna. Odnośnie zerwania współpracy z bethesda to też wiem, że to nie kolegowanie się z
  • Odpowiedz
@kaminarii ale nikt z nas nie traktuje tego tytułu poważnie. To ludzie sobie te powagę dopowiadają. Ja za każdym razem gdy mówię ludolog czy ludologia robię to z tym cudzysłowem w powietrzu, podczas gdy inni griftera używają na poważnie :)

A czy szkodzi? No to niech prawdziwi, certyfikowani ludolodzy z tym walczą. Bo np. Również prawdziwy ludolog - Krzysztof M. Maj uznał że nie widzi w tym żadnego problemu.

Wiesz lepiej
  • Odpowiedz