Aktywne Wpisy

Moseva +49
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

wfyokyga +168
Jestem top mikroblogerem i jaka przewaga nad drugim miejscem. Krul i władca mirko, mówiąc skromnie bo jestem wybitnie skromnym człowiekiem.
źródło: temp_file3283309792774744229
Pobierz

Peron już całkiem odjechał jemu.
źródło: image
Pobierzźródło: IMG_3958
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file2567961746694989580
PobierzWidziałem Twoje posty w tym tagu. Żyje w twojej głowie rent free ;)))) co jest jednocześnie i zabawne, i smutne, ale hej - to Twoje życie :)
Z innej strony niezmiennie siła argumentów jest przepotężna. Silniejsza jest tylko twoja projekcja xD
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-18 094601
PobierzA jeśli wiesz, to dawaj. Na ostro. Dowody, argumenty. Bo póki co widzę chorą obsesję na punkcie kogoś, w kogo rzekomo masz w------e :)
Ale pisz dalej, uprawiaj hate-watching (i się nie wypieraj, bo tak „nie śledzisz”, że nawet te zdjęcie z siłki znalazłeś i wstawiłeś). :)
Tylko wysil się trochę. :)
źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arkadikuss: Odbiję trochę inaczej - Ciekawa odpowiedź od człowieka który siedzi w gronie którzy używają co chwile określenia ludologia nie wiedząc czym to na prawdę jest. A jak ktoś się zapyta to jest p---------e o ewolucji języka (dokładnie tak
A czy szkodzi? No to niech prawdziwi, certyfikowani ludolodzy z tym walczą. Bo np. Również prawdziwy ludolog - Krzysztof M. Maj uznał że nie widzi w tym żadnego problemu.
Wiesz lepiej