Wpis z mikrobloga

Czytam to co do mnie piszesz i dalej nie rozumiem do czego ty pijesz. Wrzucasz mnie do jakieś historyjki w której nie brałem udziału XDD. Gdzie ja używam definicji słowa grifter? Gdzie nadużywam tego słowa wyzywając Cię od grifterów? Cholera,

@JAscek: Przecież to jest dokładnie to co zostało przeze mnie wcześniej napisane xD Chłop sobie wymyśla argumenty a później bohatersko takowe obala. Bo nie dość, że się zaczyna gubić w
  • Odpowiedz
@miras_smyras: No zostały - została zerwana współpraca. Johny pokazał jak to wyglądało przecież ;) Z czym Ty dyskutujesz? A co do udzielania się tutaj - mam tu baranie konto od 17 lat i od zawsze lurkowałem mirko. Inni mają w----------e w ten portal - a ja go lubię, a że paru idiotów pod moim hasztagiem się znalazło to tylko malutki skutek uboczny. Więc nie ty pacynko będziesz mi decydował czy
  • Odpowiedz
@arkadikuss: Nie nowina, że głupi mądrego przegadał;
Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał,
Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł;
Na koniec, zmordowany, gdy sobie odpoczął,
Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny:
«Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny»
  • Odpowiedz
  • 0
@arkadikuss: masz podobno żonę i trojkę dzieci, dlatego MUSISZ reklamować Pay2Win gówniane gierki na telefon, więc idź zrób coś pożytecznego, idź spędź czas z żoną i dziećmi, a nie żalisz się nam i kłócisz się z Wykopkami. Serio, takimi dyskusjami tylko tracisz. Powiem tak, zebyś zrozumiał: TA MAPA JEST ZA MAŁO KONWERGENTNA WERTYKALNIE. ESSA.
  • Odpowiedz