Czytam to co do mnie piszesz i dalej nie rozumiem do czego ty pijesz. Wrzucasz mnie do jakieś historyjki w której nie brałem udziału XDD. Gdzie ja używam definicji słowa grifter? Gdzie nadużywam tego słowa wyzywając Cię od grifterów? Cholera,
@JAscek: Przecież to jest dokładnie to co zostało przeze mnie wcześniej napisane xD Chłop sobie wymyśla argumenty a później bohatersko takowe obala. Bo nie dość, że się zaczyna gubić w
@miras_smyras: No zostały - została zerwana współpraca. Johny pokazał jak to wyglądało przecież ;) Z czym Ty dyskutujesz? A co do udzielania się tutaj - mam tu baranie konto od 17 lat i od zawsze lurkowałem mirko. Inni mają w----------e w ten portal - a ja go lubię, a że paru idiotów pod moim hasztagiem się znalazło to tylko malutki skutek uboczny. Więc nie ty pacynko będziesz mi decydował czy
@arkadikuss: Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, zmordowany, gdy sobie odpoczął, Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny: «Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny»
@arkadikuss: masz podobno żonę i trojkę dzieci, dlatego MUSISZ reklamować Pay2Win gówniane gierki na telefon, więc idź zrób coś pożytecznego, idź spędź czas z żoną i dziećmi, a nie żalisz się nam i kłócisz się z Wykopkami. Serio, takimi dyskusjami tylko tracisz. Powiem tak, zebyś zrozumiał: TA MAPA JEST ZA MAŁO KONWERGENTNA WERTYKALNIE. ESSA.
@Krisztiano_Ronaldo: Wiek nie jest zbyt wertykalny. A tak ogólnie to wiek jest dla dadgamerów co to obchodzą urodziny co roku i się tym nie przejmują. Ludos essa ( ͡º͜ʖ͡º)
Peron już całkiem odjechał jemu.
źródło: image
Pobierz@JAscek: Przecież to jest dokładnie to co zostało przeze mnie wcześniej napisane xD Chłop sobie wymyśla argumenty a później bohatersko takowe obala. Bo nie dość, że się zaczyna gubić w
Spójności troszkę może, co? :P
Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał,
Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł;
Na koniec, zmordowany, gdy sobie odpoczął,
Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny:
«Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny»
Pięknym wierszem piszesz, drogi panie
Jednak w rzekę płyniesz, nie do brzegu.
Tym dziwniejsze jest twe
Komentarz usunięty przez autora
tak totalnie z ciekawosci pytam
źródło: ludosrumun