Wpis z mikrobloga

Smutne, że taki wpis wprowadzający w błąd ma tyle polubień... Zawsze krytykuje polskiego tenisistę jak zachowuje się źle. Takie wpisy i ich popularność sprawia, że coraz mnie mam ochotę tu być. Nawet po ostatnim turnieju w Dubaju te portale typu: interia cytowały mój wpis z filmem z Twiterra, bo inne konta/dziennikarze przemilczały sprawę z dramą. Zawsze mam swoje zdanie i jak ktoś robi coś źle to potrafię to nazwać.

Ta tendencja atakowania mnie w ostatnim czasie jest dosyć irytującą. Widocznie moderacji nie przeszkadza upolitycznienie tagu #tenis. Wieczne czytanie o Igorze i Ukraince to już żenada totalna. Najłatwiej przyjść po porażce Igi (nie znając się na tenisie) i uderzyć we mnie (co jest dziwne, bo Iga nawet nie jest moją ulubioną Polską tenisistką). Ten wpis to tylko z dzisiaj, a tego jest dużo wiecej. Szczególnie w wykonaniu innych. Ktoś śledzi tag to wie jakie osoby mam na myśli.

Może wrócę za trzy miesiące na roland garros i zrobimy tradycyjne #tenisbingo. Zobaczę jeszcze. Nadal będę działać na Twiterze, wiec jak któś jest ciekawy moich opinii to tu link https://x.com/madziol127
#tenis #sport
Madziol127 - Smutne, że taki wpis wprowadzający w błąd ma tyle polubień...  Zawsze kr...

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-15 111903

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Madziol127: Nie smutaj Madziolku. Tak to już jest z wielkimi postaciami. Pojawiają się zazdrośnicy i hejterzy, którzy tylko czekają na możliwość wylania swoich frustracji, żeby sobie ulżyć. Ty jako największa postać tagu #tenis jesteś dla nich idealną osobą do ataku. Tak samo jest w przypadku Emmy. Ludzie jej zazdroszczą sukcesu i jak pojawia się okazja do ataku to natychmiastowo wyłażą ze swoich nor.

Musisz być jak Emma i
  • Odpowiedz
@Madziol127: ten portal to dno. Nie ma sensu tutaj tworzenie contentu bo tylko napędza pieniądze pieniądze ludziom którzy nie powinni ich dostawać.
  • Odpowiedz
  • 11
@Madziol127 i kolejny normalny użytkownik odchodzi przez russkich sfrustrowanych przegrywow bez życia i mózgu xD

Taka prawda, że moderacja na tym portalu nie istnieje, to jest cyrk, że regulamin pozwala na w----------e politycznych treści dosłownie na każdy tag @a__s @Moderacja
  • Odpowiedz
@Madziol127: weź nie p-----l głupot, jesteś jedną z kilku osób tutaj z którą można wymienić merytoryczne spostrzeżenia i uwagi na poziomie. A przejmujesz się dzieciakami, co rakiety w ręku nie trzymały xD
  • Odpowiedz
@Madziol127: Problemem nie jest wpis, o którym wspominasz, bo w tym wpisie, tak obiektywnie, nie zaatakowano cię. Problemem są twoje emocje i to, że nie potrafisz przejść obok tego obojętnie. Z takim podejściem żaden serwis nie będzie dla ciebie dobrym miejscem. Popracuj nad sobą, a nie obwiniasz cały świat za to, że ludzie w internecie mają czelność żartować nie tak, jak tobie się podoba.
  • Odpowiedz