Aktywne Wpisy
walicwasss +502

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +148
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!

źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz
Ta tendencja atakowania mnie w ostatnim czasie jest dosyć irytującą. Widocznie moderacji nie przeszkadza upolitycznienie tagu #tenis. Wieczne czytanie o Igorze i Ukraince to już żenada totalna. Najłatwiej przyjść po porażce Igi (nie znając się na tenisie) i uderzyć we mnie (co jest dziwne, bo Iga nawet nie jest moją ulubioną Polską tenisistką). Ten wpis to tylko z dzisiaj, a tego jest dużo wiecej. Szczególnie w wykonaniu innych. Ktoś śledzi tag to wie jakie osoby mam na myśli.
Może wrócę za trzy miesiące na roland garros i zrobimy tradycyjne #tenisbingo. Zobaczę jeszcze. Nadal będę działać na Twiterze, wiec jak któś jest ciekawy moich opinii to tu link https://x.com/madziol127
#tenis #sport
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-15 111903
Pobierz@Madziol127: obawiam się, że dopiero dostaniesz
Musisz być jak Emma i
Taka prawda, że moderacja na tym portalu nie istnieje, to jest cyrk, że regulamin pozwala na w----------e politycznych treści dosłownie na każdy tag @a__s @Moderacja
Hejterów na czarno i lecimy dalej z tematem. Tag #tenis bez @Madziol127 to byłby jak tag #nieruchomosci bez @mickpl (sorry Miki, że cię wołam na daremno) - bez sensu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie wiem o co chodzi, ale jak doczytalem do tego szantazu to nie czytalem dalej.
@zolgar: Ale wiesz że Auschwitz nie spadło z nieba
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Madziol127: wydawało mi się że skoro mnie obserwujesz, to po to żeby mnie moderować. A nawet nie wydawało mi się. Zgrywasz ofiarę.
W takim razie jesli to szantaz skierowany do #tenis to w porządku XD Po co dodalas #sport ?
W kazdym razie jak Ci sie nie chce tu byc to usun konto, jak Ci sie chce to nie szantazuj, bo ktos zawsze sprawdzi taki blef ( ͡° ʖ̯ ͡°)