Aktywne Wpisy
Boroborro +38
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
affairz +122
#nieruchomosci 2 bańki w Maladze (chata 330m na działce 5000m)
źródło: 490195093_122254162982026487_8572822183730019109_n
Pobierz

![[Wykop Efekt] Ratownik medyczny potrzebuje pomocy w powrocie do zdrowia.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ae1e821df894b23bec1059832a044bf273f53a02ef22231393059956ef6503c6,q80.jpg)

Ta tendencja atakowania mnie w ostatnim czasie jest dosyć irytującą. Widocznie moderacji nie przeszkadza upolitycznienie tagu #tenis. Wieczne czytanie o Igorze i Ukraince to już żenada totalna. Najłatwiej przyjść po porażce Igi (nie znając się na tenisie) i uderzyć we mnie (co jest dziwne, bo Iga nawet nie jest moją ulubioną Polską tenisistką). Ten wpis to tylko z dzisiaj, a tego jest dużo wiecej. Szczególnie w wykonaniu innych. Ktoś śledzi tag to wie jakie osoby mam na myśli.
Może wrócę za trzy miesiące na roland garros i zrobimy tradycyjne #tenisbingo. Zobaczę jeszcze. Nadal będę działać na Twiterze, wiec jak któś jest ciekawy moich opinii to tu link https://x.com/madziol127
#tenis #sport
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-15 111903
Pobierz@Madziol127: obawiam się, że dopiero dostaniesz
Musisz być jak Emma i
Taka prawda, że moderacja na tym portalu nie istnieje, to jest cyrk, że regulamin pozwala na w----------e politycznych treści dosłownie na każdy tag @a__s @Moderacja
Hejterów na czarno i lecimy dalej z tematem. Tag #tenis bez @Madziol127 to byłby jak tag #nieruchomosci bez @mickpl (sorry Miki, że cię wołam na daremno) - bez sensu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie wiem o co chodzi, ale jak doczytalem do tego szantazu to nie czytalem dalej.
@zolgar: Ale wiesz że Auschwitz nie spadło z nieba
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Madziol127: wydawało mi się że skoro mnie obserwujesz, to po to żeby mnie moderować. A nawet nie wydawało mi się. Zgrywasz ofiarę.
W takim razie jesli to szantaz skierowany do #tenis to w porządku XD Po co dodalas #sport ?
W kazdym razie jak Ci sie nie chce tu byc to usun konto, jak Ci sie chce to nie szantazuj, bo ktos zawsze sprawdzi taki blef ( ͡° ʖ̯ ͡°)