Aktywne Wpisy

estemen +767
Cześć,
przygotowałem prostą stronkę MirkoProfil, która z pomocą AI generuje profil psychologiczny Mirków i Mirabelek na podstawie ich wpisów.
https://mirkoprofil.v990.net/
Strona
przygotowałem prostą stronkę MirkoProfil, która z pomocą AI generuje profil psychologiczny Mirków i Mirabelek na podstawie ich wpisów.
https://mirkoprofil.v990.net/
Strona

wykop +85
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych

źródło: Wielkanoc
Pobierz
źródło: temp_file7081789517701536241
PobierzCiekawe, jaki dzisiaj za takie coś by dostał wyrok za pobicie.
Zginął zamordowany przez bandę Mansona razem z żoną Polańskiego w Beverly Hills
źródło: Screenshot 2025-03-15 10.51.48
PobierzOn choćby dopiero rok później przygotowywał się do filmu Bokser, gdzie nabrał masy i skilla. Na tym zdjęciu to serio było jeszcze chuchro.
Swoją drogą ta historia pokazuje jak niekompetetni ludzie tam wtedy pracowali. Agresywny świr, duży chłop (skoro silny i wysportowany Olbrychski nie mógł go obezwładnić) - posadzimy go samego bez kajdanek wśród ludzi na zwykłej trasie lotniczej. Co może
Komentarz usunięty przez autora
@WiesniakzPowolania:
"Chciałem go obezwładnić chwytami judo, ale był zbyt silny, więc znokautowałem go jednym ciosem, łamiąc mu szczękę – powiedział Olbrychski." - trzeba by to sprawdzić w innym źródle, niż same jego słowa przechwalające samego siebie do jakiejś redaktorzyny podczas wywiadu z okazji jego 80 urodzin.