@KebabZSosemTrzepanym: Po co tam jechać kiedy trąbi się o konflikcie od tygodni? Tanio było? Nie kumam takiego podejścia choć znajomi jak lecieli do Tajlandii I zapytałem czy wiedzą że tam jest konflikt z Kambodżą to zdziwieni byli.
z takim podejściem to musiałbyś też z Polski zawijać, bo jest konflikt za płotem.
@Jerzy_Kileerr p--------z, które MSZ dało informację aby nie podróżować do Polski? XDDDDDDD nasze MSZ od tygodni daje taką informację odnośnie całego bliskiego wschodu
to że Polska jest bezpieczna mimo wojny na Ukrainie to nie znaczy że Dubaj jest co właśnie widzimy na załączonym obrazku XDDDD
@Jerzy_Kileerr: Poważnie rozpatrywalem I nadal rozpatruje taką możliwość. Ja na miesiąc przed inwazją ruskich na Ukrainę bym się do Polski nie wybrał będąc obcokrajowcem.
@ordynarny_cham: a more ty czytasz wszystko i wszystkiego się boisz i siedzisz na dupie, a oni żyją i miewają przygody? Choć pewnie nie zmieści się ci to w głowie, ze mimo konfliktu z Kambodża kilkaset ludzi było w Tajlandii i nic im się nie stało, a mają fajne wspomnienia.
@KebabZSosemTrzepanym: @ordynarny_cham ja się dziwię, że nikt nie wprowadził prostego mechanizmu, takiego jak u lekarzy. Jak idziesz zrobić sobie jakąś bzdurę, podpisujesz papier, że różne rzeczy mogą się dziać, organizm różnie może zareagować i to jaki pupochron. Oczywiście konowałów ten teges prądem, ALE chyba się zgodzicie, że dość często po prostu "samo się dzieje" lub "przypadkiem".
Przy takich wyjazdach powinni dawać papier, że jeździ się do terenów zagrożonych, które
@zenon_z_chorzowa1: No i super. Nikt nie broni. Ale jak się okazało że ich ryzyko się ziściło, to niech nie płaczą że się im cała reszta społeczeństwa ma teraz klepać na podróż powrotną, tylko d--a do autobusu za 4k $ i tyle.
@ordynarny_cham: po co tak jechać to jedno, ale po co w tv pokazują takich debili? Tj domyślam się, bo żadna tv nie ma tam nawet swojego korespondenta, bo po co...
Po co tam jechać kiedy trąbi się o konflikcie od tygodni? Tanio było? Nie kumam takiego podejścia choć znajomi jak lecieli do Tajlandii I zapytałem czy wiedzą że tam jest konflikt z Kambodżą to zdziwieni byli.
większość z nich to ci młodzi, wykształceni, z wielkich miast, wyzwoleni...
Aaa, no i oczywiście: po co przejmować się czymś, na co nie ma się wpływu xd
Nie chcę nikogo mocno obrażać (tylko delikatnie) ale ludzie ze zdjęcia nie wyglądają na wykształconych, ani z dużych miast. Wyglądają raczej jak ludzie z prowincji chcący wyglądać bogato.
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Jerzy_Kileerr p--------z, które MSZ dało informację aby nie podróżować do Polski? XDDDDDDD nasze MSZ od tygodni daje taką informację odnośnie całego bliskiego wschodu
to że Polska jest bezpieczna mimo wojny na Ukrainie to nie znaczy że Dubaj jest co właśnie widzimy na załączonym obrazku XDDDD
Przy takich wyjazdach powinni dawać papier, że jeździ się do terenów zagrożonych, które
@zenon_z_chorzowa1: No i super. Nikt nie broni. Ale jak się okazało że ich ryzyko się ziściło, to niech nie płaczą że się im cała reszta społeczeństwa ma teraz klepać na podróż powrotną, tylko d--a do autobusu za 4k $ i tyle.
@ordynarny_cham: po co tak jechać to jedno, ale po co w tv pokazują takich debili? Tj domyślam się, bo żadna tv nie ma tam nawet swojego korespondenta, bo po co...
@ArnoldZboczek: bo widzowie lubia emocje i jak ktoś opowie smutna historie
@ordynarny_cham: jeszcze nie ten poziom ale mi się przypomniał stary filmik z USA chyba https://www.youtube.com/watch?
Aaa, no i oczywiście: po co przejmować się czymś, na co nie ma się wpływu xd
#pdk
Nie chcę nikogo mocno obrażać (tylko delikatnie) ale ludzie ze zdjęcia nie wyglądają na wykształconych, ani z dużych miast. Wyglądają raczej jak ludzie z prowincji chcący wyglądać bogato.
źródło: image
Pobierz@Jerzy_Kileerr: Gdzie?