Wpis z mikrobloga

@maturzysta_ze_szczecina

@Megasuper tutaj powinno zadziałać ubezpieczenie. Jeżeli nie stać ich było na odpowiednią taryfę to chyba jednak źle policzyli ¯_(ツ)_/¯

Musieliby wykupic drozsze, podniesc ceny, straciliby klientow a tytul brzmialby dzis "polakow nie stac na cas sharing"
  • Odpowiedz
@Megasuper: to było jakoś idiotycznie policzone. Kiedyś potrzebowałem gdzieś dojechać, gdzie wiedzialem że będzie pite i powrót taksą, to mówię spróbuję tego panka

Jakby tego nie liczyć bo wtedy mieli chyba 3 różne taryfy, bolt/Uber wychodził taniej i bez stresu że później mi ktoś obciąży kartę na 5 koła za rysy innego kierowcy
  • Odpowiedz
@Megasuper: a pamiętacie jeszcze ten słynny wywoqs jak narzekał na pracowników że oni go okradają bo nie mówią że się zwalniają i szukają pracy jeszcze jak u niego pracują?
  • Odpowiedz
@Megasuper: samochody premium przyciągają debili których na nie nie stać lub których stać ale nie chcą zajeżdżać prywatnego samochodu. Gdybym otworzył firmę z carsharingiem to za c---a nie dałbym do oferty żadnych samochodów premium i zwykłych z mocniejszymi silnikami. Po prostu bazowałbym na zwykłych małych, miejskich samochodach ale z czasem dla wieloletnich bezproblemowych klientów może rozszerzyłbym ofertę o samochody premium tyle, że żaden szczyl z dotychczasową kiepską historią jazdy nie
  • Odpowiedz
@Megasuper: Używałem Panka, nawet bardzo często. Problem pojawił się jak wprowadzili jakieś dodatkowe opłaty, wtedy przestało się to kompletnie opłacać i od tamtego momentu nie używałem. Pewnie więcej osób zrobiło podobnie i mamy efekt.
  • Odpowiedz
Niestety? Raczej bardzo dobrze. Pan janusz uznał że szkoda kasy na parkingi i stawiali to barachło gdzie się dało (np. obstawione wiejskie dojazdówki w okolicy lotniska we Wrocku. Niech idą w pierony :>
  • Odpowiedz