Wpis z mikrobloga

Jak ktoś wystawił na sprzedaż prawie rok temu, czy może ponad, nikt się nie interesuje - to rozwiązanie jest oczywiste. Należy podnieść cenę i dalej czekać. Nie dajcie się OKRAŚĆ z majątku. Powodzenia.

#nieruchomosci
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cartman_troll: Tyle że jak szukasz mieszkania nadającego się do mieszkania to nagle okazuje się że mieszkań w twoim budżecie jest okrągłe ZERO, a takie które ci odpowiadają przekraczają twój budżet tak jakoś dwukrotnie. Nie @affairz?
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo: nie kupiłem, bo mam gdzie mieszkać i jak będę zmieniał to chcę zmienić na coś co jest sztosem, a nie "trochę lepsze", no i tych sztosów aktualnie brak na rynku. są pojedyncze fajne domy, ale kuriozalnie wycenione
  • Odpowiedz
@mickpl: Toć co karzy kwartał masz, że mieszkania w sumie dobrze się sprzedają. Na brak kredytów babki nie narzekają. Wykres z OLX to problem tych co kupi w umierającej Polsce powiatowej. Big5 dzięki migracji ma się świetnie.
  • Odpowiedz
@mickpl: moj znajomy podobnie sprzedaje stare auto, wystawil za 60k, nikt sie nie zglasza, samochod od pol roku praktycznie stoi, bo znajomy jezdzi nowym, ale taniej nie odda, ciekawe czy zyskuje z wiekiem na wartosci xD
  • Odpowiedz
@cartman_troll: nie zapominaj, że te zaginione po 3 na łebka chomikuja emeryci i dlatego nie możemy wprowadzić podatku katastralnego, bo by ich zabolało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jakby to była prawda to ZUS by podatek kastralny w 5 minut wprowadził
  • Odpowiedz
@dziacha: Przez chwile tak było, że warto było czekać.Teraz trzeba wystawić tak żeby za jednym ogłoszeniem poszło. Samo ogłoszenie na otomoto 250zł. czyli po pół roku wystawiania 1500zł jest w plecy xDDD
  • Odpowiedz