Aktywne Wpisy

Atreyu +25
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜

źródło: op
Pobierz
KarbowanaPapryka +34
#mecz jak sociedad wyrówna do dogrywki to zwalę do zębów viniciusa
#nieruchomosci
@mickpl: *Powodzenia, wilku.
@cartman_troll: nie zapominaj, że te zaginione po 3 na łebka chomikuja emeryci i dlatego nie możemy wprowadzić podatku katastralnego, bo by ich zabolało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cartman_troll: sama warszawa ma 200tys. Pustostanów, więc dużo więcej niż drugie tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakby to była prawda to ZUS by podatek kastralny w 5 minut wprowadził
Nie zdajesz sobie sprawy ale pustych mieszkań może być blisko 2 miliony właśnie