Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +440

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

źródło: temp_file2977712808261516248
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@zordziu: Nie mamy na to demografii (Hiszpania czy Włochy zjadają nas na śniadanie - a brak dzieci słabo wróży na płaszczyźnie militarnej w której Polacy upatrują nadziei na większą sprawczość).
Ale co do Liberum Veto to pełna zgoda - totalnie z-----y koncept, zdecydowanie wolę tzw. większość konstytucyjną (2/3, 3/4, 4/5 zamiast idiotycznej 100% jednomyślności)
Ograniczenie jego skutku do jednego głosowania by w zupełności wystarczyło na długo.
@scarrlucy: serio nie ogarniasz tego jak idiotycznym prawem było i jest liberum veto? dzięki temu rosji wystarczyło ogarnąć jeden idiotyczny kraj żeby robili jak im putin zagra żeby psuć krew całej europie.
Poczytaj sobie o konsekwencjach liberum
@scarrlucy: jakiej demokracji? Co ma prawo veta do demokracji? To jest dosłownie zaprzeczenie idei demokracji, głos jednego podmiotu (w skrajnych przypadkach jednostki) podważa każdą, dowolną większość.
Prawo veto pełni zupełnie inną funkcję i bywa użyteczne. Ale z demokracją ma tyle wspólnego co picie piwa z abscyntecją.
@zordziu mnie zawsze bawi, że przeciwnicy zawsze pokazują jak to nas wszyscy będą chcieli wydymać i musimy mieć