Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Poznałem dziewczynę pod koniec sierpnia zeszłego roku i wymieniliśmy się Instagramami. Była mocno zainteresowana. Kiedy zaproponowałem spotkanie, zgodziła się od razu. Niestety coś mi wypadło, więc nie udało się spotkać. Potem gdy chciałem się spotkać - okazało się, że wyjechała do pracy do innego kraju na około miesiąc. Więc znów nie mogliśmy się spotkać. Po tym, napisała do mnie dwa razy, ale szczerze mówiąc, nasze rozmowy były dość krótkie, a ja nie angażowałem się za bardzo. Po prostu uznałem, że na odległość i tak się nie spotkamy, a pisać jakoś nie miałem ochoty. Ona była za granicą, ja byłem zajęty swoim życiem. Ostatecznie od października już nie pisaliśmy, tylko sobie lajkowaliśmy stories co jakiś czas. Wreszcie w styczniu dała mi unfollow, pewnie myśląc, że mam ją gdzieś. No ale tak trochę żałuję, że nic z tego nie wyszło, po prostu timing był zły + mogła pomyśleć, że nie jestem zainteresowany, bo mało się angażowałem w rozmowę na insta. Myślicie, że warto spróbować napisać, żeby sprawdzić, czy nadal jest zainteresowana wyskoczyć na drinki, o których rozmawialiśmy?

Dodam, że sprawa dotyczy dosyć młodych ludzi, jesteśmy w wieku 18/19 lat.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #randki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: xD chłopie, od tamtego czasu o ile nie znalazła partnera na stałe, to może mieć za sobą kilka przygód. Byłeś na sekundę, nawet nie zapisałeś się w jej pamięci, ale liczysz, że po kilku miesiącach nagle sobie przypomni kim jesteś i rzuci Ci się w ramiona?
Przestańcie wierzyć w romantyczne p--------o.
  • Odpowiedz
@sberatel: a ty serio myślisz, że jakakolwiek młoda laseczka kiedykolwiek jest samotna? Każda ma albo kogoś na orbicie, albo jest w związku i szuka lepszej gałęzi, albo leci na dwa fronty itd. Trzeba być naiwnym jak dziecko, myśląc, że wchodzisz do życia 18 letniej panny, która uwaga uwaga ma równe... 0 kontaktów i z nikim nie kręci
  • Odpowiedz
@TheForbiddenLast: przecież to on ją zlał, odwołał spotkanie, zlewał przez wiadomości to nie dziwota, że laska sobie odpuściła. Kultywujecie jakieś dziwne dynamiki relacji, gdzie to zawsze facet jest petentem.
  • Odpowiedz
wymieniliśmy się Instagramami

tylko sobie lajkowaliśmy stories

dała mi unfollow

timing

młode pokolenie, takie nowoczesne, takie efiszent, nie to co stare rupiecie. Daleko zajdą, dalej niż my.
  • Odpowiedz