Aktywne Wpisy
Ildealfons +1
Jak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz
Dawtona +24
Kupiłam 37L garncuch żeby gotować w nim rosół.
W komentarzu zdjęcie gara xD
#gotujzwykopem #gzw #jedzenie
W komentarzu zdjęcie gara xD
#gotujzwykopem #gzw #jedzenie
źródło: 1000011219
Pobierz

Poznałem dziewczynę pod koniec sierpnia zeszłego roku i wymieniliśmy się Instagramami. Była mocno zainteresowana. Kiedy zaproponowałem spotkanie, zgodziła się od razu. Niestety coś mi wypadło, więc nie udało się spotkać. Potem gdy chciałem się spotkać - okazało się, że wyjechała do pracy do innego kraju na około miesiąc. Więc znów nie mogliśmy się spotkać. Po tym, napisała do mnie dwa razy, ale szczerze mówiąc, nasze rozmowy były dość krótkie, a ja nie angażowałem się za bardzo. Po prostu uznałem, że na odległość i tak się nie spotkamy, a pisać jakoś nie miałem ochoty. Ona była za granicą, ja byłem zajęty swoim życiem. Ostatecznie od października już nie pisaliśmy, tylko sobie lajkowaliśmy stories co jakiś czas. Wreszcie w styczniu dała mi unfollow, pewnie myśląc, że mam ją gdzieś. No ale tak trochę żałuję, że nic z tego nie wyszło, po prostu timing był zły + mogła pomyśleć, że nie jestem zainteresowany, bo mało się angażowałem w rozmowę na insta. Myślicie, że warto spróbować napisać, żeby sprawdzić, czy nadal jest zainteresowana wyskoczyć na drinki, o których rozmawialiśmy?
Dodam, że sprawa dotyczy dosyć młodych ludzi, jesteśmy w wieku 18/19 lat.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #randki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Przestańcie wierzyć w romantyczne p--------o.
młode pokolenie, takie nowoczesne, takie efiszent, nie to co stare rupiecie. Daleko zajdą, dalej niż my.