Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

@miguelsantos @Kroledyp @rysiekMR @jokatan @system_shock @konrad-durlak @piekny_kacper
@erebeuzet @GRBAS @Gorigofcb @kleeb @FunHouse6969 @Salomonthekro @lMeserole @zybyzy @privi19 @VanTTool @mlody-ojciec @aloszaa @Farmer96 @Shedew @Landmark @erebeuzet @prezeees @cugowski @bidzej
źródło: temp_file5576678948532435820
Pobierzźródło: temp_file1362363126341434349
Pobierzźródło: IMG_4583
PobierzPs. Mam nadziej, że ta rdza będzie usunięta, bo się nie będziemy lubić ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file8452246674922619141
Pobierzźródło: IMG_4593
PobierzA wyszło jak zwykle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: blok
Pobierzźródło: 1000007055
PobierzW żadnym nie jesteś bezpieczny. Tylko że to masz auto w technologii sprzed około 40-50 lat.
Nawet jeśli spotka się z innym gruzem w technologii sprzed 25 lat to i tak z nim przegra.
Konstrukcje samochodów idą do przodu, a ty zamykasz się sam w smiertelnej pułapce.
@eugeniusz_geniusz ło kolego, tego też już nie widać po drogach, wiec szacuneczek. Życzę wytrwałości rownież w tym szambie ( ͡º ͜ʖ͡º) @PodniebnyMurzyn @Pawolek Nie, zwykle SRI, ale zawias już jak z Mi16, silnik 122KM i wyposazenia dorzucone, "Żaą Pierd sypnąl