Aktywne Wpisy

Uuroboros +8
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

Knaga_powrot +1
Dzień 3
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera

@polsoko: tutaj, nie wiem czy to prawda bo jeden rabin powie tak a drugi nie, ale jeśli udowodnią Ci podczas wypadku, że jechałeś powyżej tego limitu, to automatycznie stajesz się winny wypadku, chociaż nie byłeś sprawcą de facto.
@kurczakos1: prawdopodobne.
A porownanie infrastruktur i
@pasta_alla_carbonara: Ja zawsze w nocy
Zapomniałem dodać najważniejszego w Niemczech obszar zabudowany oznacza się "Żółtym znakiem drogowym" z napisem miejscowości, a nie jak u nas białym z sylwetką budynków, to bardzo ważne bo w takim miejscu trzeba zwolnić do 50 km/h no chyba że znaki wskazują inaczej.
Ponadto obszary miejscowości które nie podlegają obszarom zabudowanym oznacza się zielonym znakiem z żółtym tekstem wtedy masz taką samą prędkość jak poza zabudowanym,
źródło: znakiobszarzabudowanyNiemcy
Pobierz@pasta_alla_carbonara: Dla samochodów tak, niestety pogarsza widoczność wszystkiego co nie ma dwóch lamp
Ale powiedz ze chociaz je wylaczasz gdy kogos mijasz lub za kims jedziesz, bo to miales na mysli? Prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)