Wpis z mikrobloga

Wielu moich znajomych potrafi kończyć znajomości

@mirko_anonim: niektóre znajomości nie są warte kontynuowania. To jest też dojrzałość aby zakończyć znajomość z kimś, kto wywołuje w nas głównie negatywne emocje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo ludzie się bardzo długo zmieniają albo wcale. Jak ktoś robi syf to niech się nie dziwi, że się do niego ludzie nie odzywają.
Niektórzy próbują wracać do dawnych znajomości i jest powtórka z historii.
  • Odpowiedz
Ja sam mam w życiu kilka takich znajomości wartych odnowienia z mojej perspektywy ale boje się że druga strona może nie być na to chętna.

@mirko_anonim: Mam taką jedną znajomość, która była dla mnie ważna, ale druga osoba nagle urwała kontakt. I też czasem o tym myślę, choć już minęło kilka lat. No ale nawet nie mam jak się odezwać, z kolei ta osoba wie, gdzie mnie znaleźć, więc widocznie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
odpowiedzialny-wizjoner-29: @choochoomotherfucker

No ale nawet nie mam jak się odezwać, z kolei ta osoba wie, gdzie mnie znaleźć, więc widocznie nie jest chętna.

Zawsze można jakoś się odezwać. Chyba że masz zakaz sądowy zbliżania się albo jesteś zablokowana. Czasami jest tak że druga strona myśli podobnie i dwie strony czekają na kontakt od drugiej. Znam taki przypadek i to było smutne bo ta stagnacja trwała dobrych kilka
  • Odpowiedz