Aktywne Wpisy

SirPoopyTail +235
Cześć, potrzebuję ekspresowo zebrać odpowiedzi do mojej ankiety do pracy magisterskiej. Z tej okazji robię #rozdajo
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.

drakonia +242
Mirasy, wracam do Was z trzecią częścią sagi o oszustwie na OLX w sprawie odkurzacza. W razie potrzeby: link do pierwszej i link do drugiej części
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,

Miałem olać ten serial po kilku pierwszych odcinkach ale dałem mu szansę bo lubię uniwersum Marvela.
Odcinki były po prostu słabe i nijakie. Dopiero od odcinka z pociągiem (chyba 13) serial pokazał swoje możliwości i było tylko lepiej. Jeśli tylko ktoś lubi superbohaterów i te klimaty to polecam, ale musicie przebrnąć przez początkowe odcinki. Warto zdecydowanie. No i przeplatanie się postaci z filmów też jest świetnym pomysłem.
Spojler z finału:
Tak czy inaczej, poczatkowe odcinki byly kiepskie, z drugiej strony bez nich nie byloby tej koncowki. Trzeba bylo zbudowac jakos postaci, zwlaszcza