Aktywne Wpisy

masternodeBTC +235
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

ThotSlayer +35
gdyby one tylko wiedziały, ze na mordę nakładamy więcej rzeczy niż one, szafy mamy wieksze, golimy się częściej i fryzurka zawsze musi być fresh i przygotowanie się do wyjścia zajmuje więcej czasu niż im. nie dałaby rade w mojej skórze przetrwać tych dwóch dni
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Pierwsza jazda z gołą nogą i pierwsza jazda z Garminem 530. Większy, lepsza rozdzielczość (widoczność), płynna praca nawigacji, szybkie reagowanie na przyciski. Tylko jeszcze czeka mnie trochę zabawy z ustawieniami. #garmin
PS. Mam #pytanie do użytkowników. Jak w jednym z pól ekranu uzyskać widok kierunku wiatru? Widziałem u kogoś taką ciekawostkę. Wtedy bym wiedział w którą stronę jechać, żeby było z wiatrem. :)
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20250307_160117
Pobierzźródło: Firefox_Screenshot_2025-03-08T22-46-03.493Z
Pobierz1. Jeśli masz konto na Garmin Connect, to masz też te same dane do logowania do Connect IQ
2. https://apps.garmin.com/pl-PL/apps/323feffc-bda3-4f1d-95f3-9177f9931902 - tu jest ten datafield którego używam
3. Klikasz 'Pobierz', logujesz się, klikasz żeby dodać do urządzenia (tu musisz wybrać odpowiednie, jeśli masz więcej niż jedno w Connect podpięte)
4. Przy kolejnej synchronizacji z apką (obojętnie czy z kompa czy z telefonu) to pole danych powinno dodać się do