W Polsce jest wiele typowych końcówek w nazwach firm, takich jak -ex, -bud, -pol, -trans, -profi, -max. Używanie ich wydaje mi się już trochę passé i przestarzałe.
Co sądzicie o wplataniu słowa „prestige” w nazwę polskiej firmy? Dla mnie to również brzmi trochę sztucznie i pretensjonalnie. Czy ma to w ogóle sens?
Macie może inne przykłady takich „oklepanych” końcówek lub słów w nazwach firm?
@Domi_fuerDeutschland: nazwe robi sie dla klienta, jak on tego chce i utozsamia sie z marka to czemu nie? a zapewne w modzie i ogolnie w beauty gdzie baby maja niskasamoocene to taka nazwa jest dobra
@Wychwalany: wiesz, zastanawia mnie właśnie jak odbierają to inni. Spotkałem się z tym w budowlance, transporcie, produkcji metalowych elementów. Więc nie jest to tylko wplatane do nazwy przez baby dla bab
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
sorry, ale nie wiem, jak to otagować.
W Polsce jest wiele typowych końcówek w nazwach firm, takich jak -ex, -bud, -pol, -trans, -profi, -max. Używanie ich wydaje mi się już trochę passé i przestarzałe.
Co sądzicie o wplataniu słowa „prestige” w nazwę polskiej firmy? Dla mnie to również brzmi trochę sztucznie i pretensjonalnie. Czy ma to w ogóle sens?
Macie może inne przykłady takich „oklepanych” końcówek lub słów w nazwach firm?
Inicjały imienia i nazwiska + nazwa usługi
Nie wiem czemu, ale strasznie mnie to slowo drazni.
@Domi_fuerDeutschland: nazwe robi sie dla klienta, jak on tego chce i utozsamia sie z marka to czemu nie? a zapewne w modzie i ogolnie w beauty gdzie baby maja niskasamoocene to taka nazwa jest dobra
Spotkałem się z tym w budowlance, transporcie, produkcji metalowych elementów.
Więc nie jest to tylko wplatane do nazwy przez baby dla bab