Aktywne Wpisy

Teuvo +70
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

jak się chce coś przekazać to efekt końcowy będzie odwrotny, bo tylko ludzi denerwujesz. no i dodatkowo sama błędna logika się rzuca w oczy, wiec jak się widzi, ze ktoś taką stosuje to olewasz automatycznie to co ma do powiedzenia całościowo, bo pewnie też gada głupoty wszędzie.
problem jest taki, że w tym co piszesz prawie nie ma prawdy. same dowody anegdotyczne które nawet nie
@10129:
Wartościowym ludziom nie trzeba nic tłumaczyć, a osoby, które używają określenia "femoid" na kobiety to dla mnie nie jest wartościowy sort ludzi.
Niech się denerwują, sami są sobie winni, nie szanują innych osób.
@10129:
Jeśli ogólnie przejętą prawdą jest to, że faceci lubią pobyć sobie sami zajęci swoimi zajawkami a kobiety albo im przeszkadzają albo zabraniają albo to utrudniają, ponieważ "atencją nie idzie na nie tylko na np grę" zamiast zająć się sobą (gdzie pod takim postem często w komentarzach widać nawet narzekanie, że każda/wszystkie kobiety tak robią, że to zjawisko jest tak pewne
@AlienFromWenus: hmm
@Krolowa_Nauk:
Chodzi o to, że jest właśnie odwrotnie, więc siłą rzeczy muszę zmienić myślenie o ludziach, by nie oszaleć
Neuroatypowosc to jest z deginicji zaburzenie. Bo zaburza twoje funkcjonowanie i utrudnia codziennosc.