Wpis z mikrobloga

@Hortennsia Koleżance w końcu się udało i napisała po latach właśnie do ciebie żeby podzielić swoim szczęściem?
Napisz jej że ty masz lepiej, konsumuj że ją r--------ś.
Strać prawdopodobnie jedyną istotę która cię znosiła szczerze, bez Mercedesa i bez aktualnego stanu majątkowego. Jeśli mercedes(rowerem) faktycznie istnieje to dam się pociąć że jest banku a nie twój.
  • Odpowiedz
A ja jak ostatni frajer pisałam jakies bzdury o naszym dzieciństwie i mieście... ()

@Hortennsia: jako dziecko i nastolatka tego nie dostrzegałaś. Po czasie człowiek dorasta i zauważa, że pewne relacje są zwyczajnie nie do utrzymania, z wielu różnych powodów. W przypadku koleżanki zapatrzenie w siebie i egoizm. Nie wyrzucaj sobie, że "dałaś się wykorzystać jak ostatni frajer", teraz już świadoma jesteś i możesz wybrać co
  • Odpowiedz
A ja jak ostatni frajer pisałam jakies bzdury o naszym dzieciństwie i mieście... ()

@Hortennsia: Znam ten ból. Do mnie odezwał się po wielu, wielu latach stary znajomy z dzieciństwa, myślałem że chce odnowić kontakt czy coś, strasznie fajne uczucie a tu cyk, "nie myślałeś o inwestowaniu?"
Krs90 - >A ja jak ostatni frajer pisałam jakies bzdury o naszym dzieciństwie i mieści...

źródło: obraz_2025-03-07_095244882

Pobierz
  • Odpowiedz
żeby każdemu

@NieBendePrasowac: Pierwszy dzień na wykopie? Codzienny wpis. Ona zła i gorsza a ja lepsza i wyjątkowa. Potwierdźmy wszyscy, że my należymy to tej lepszej, właściwej części społeczeństwa. Miłe neuroprzekaźniki tryskają.
  • Odpowiedz