Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +58
Bieda umysłowa polskich programistów na jednym obrazku.
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
Typ zarobił pieniądze i co robi? To, co każdy biedak, któremu pierwszy raz w życiu coś zostało na koncie: natychmiast to p----------a. Bo pieniądze biedaka parzą w ręce. Muszą być wydane, pokazane, obfotografowane w garażu podziemnym i rozesłane znajomym w DMach razem ze specyfikacją odmawianą jak różaniec: skóry nappa, noktowizor, harman kardon, grzanie przód tył. Amen.
A teraz popatrzcie na lekarza i prawnika. Zawody, w których pieniądz
źródło: cea72c167f408801527742e4f7985153564fb2818b1ef55660bfe8b04cc50183
Pobierz
Reanef +256
I to jeszcze na odcinkowym na lewym z maksymalną. BMWiarze to podludzie. #samochody #motoryzacja #bmw
źródło: 1000029659
Pobierz

Robię 2137 próbę odchudzania.
Jestem świadomy, że dieta to klucz i się jej trzymam.
Tylko chciałbym dodać do tego jakieś ćwiczenia, żeby zbudować chociaż trochę mięśni, których obecnie po prostu nie mam. I mówię serio, pompki nie zrobię żadnej, albo na drążku nawet wisieć nie dam rady przez więcej niż 1-2 sekundy, nie mówiąc już o podciągnięciu, moje mięśnie po prostu nie istnieją.
Możecie coś w tym temacie doradzić, jak to zrobić, żeby się nie uszkodzić? Niestety nie mam jak ćwiczyć na siłowni (musiałbym na nią jeździć w tym oknie, kiedy mam czas dla dzieci, czyli po prostu bym ich praktycznie nie widział w niektóre dni) i jestem ograniczony do ćwiczeń w domu, gdzie mam zamiar ogarnąć drążek do podciągania i hantle, bo na więcej nie mam miejsca.
Pytam tutaj, bo co szukam na YT czy w innych miejscach, to podają ćwiczenia, których nie daję rady wykonać w nawet najprostszej formie, opisanej jako dla początkujących :/ może ktoś przechodził przez coś podobnego i może się podzielić przemyśleniami.
#odchudzanie #chudnijzwykopem #dieta #zagrubo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Na yt jest dużo poradników jak ćwiczyć
Warunkiem jest mieć gdzie je zamocować, wystarcza drzwi zamykane na zewnątrz o trochę przestrzeni
Byłem w dokładnie tym samym miejscu co ty. Nic odkrywczego ci nie powiem, ale u mnie wyglądało to w ten sposób.
Kupiłem rowerek stacjonarny i zacząłem go używać, bo trudno to było nazwać treningiem, gdyż kondycję miałem -10.
Po rowerku (ile mogłem) musiałem złapać oddech. Rozciągałem się
@mirko_anonim: klucz to dyscyplina
https://www.decathlon.pl/p/zestaw-hantli-do-treningu-silowego-corength-20-kg/_/R-p-7449
Potem ćwiczysz to ( obciążenie sam sobie dobierz żebyś dawał radę, hantle są regulowane):
https://youtu.be/jDvdHXpA1Eg?si=MwJe4OP5Q-Pt08uU
Super efekty, nic więcej prócz hantli nie trzeba, ja do tego robię pompki jeszcze