Wpis z mikrobloga

@lepsze_liceum: Ja miałem i było tak jak w memie ale w sensie że, robiła to co tam niby lalka nie robiła XD Dlatego to zakończyłem oczywiście tam było więcej krzywych akcji niż na memie XD
  • Odpowiedz
@Blackpileer: ja miałem przez 3 miesiąca i zaznałem czym jest wiązanie się z polką w tym cuckoldowym kraju. Związek z polką to jak wychowywanie dzieckaxD Wszystko za polkę trzeba robić, już nawet zająć się domem czy gotować nie potrafią.
  • Odpowiedz
@Zwierz33: Mozna tez mieć spoko kobiete i mimo problemow ogolny bilans zyskow i strat korzystny, ci debile nawet tego nie sprawdzaja.

Pomijam, ze jak z kims jestes to dalej mozesz miec duzo czasu dla siebie, to tez kwestia dobrania sie z osoba, ktora lubi spedzac czas ze sobą.

Ja mieszkam z zona a sa takie dni, ze w cisgu doby jestesmy razem z 30-40min a resztę czasu siedzimy osobno xD
  • Odpowiedz
Ja np. wlasnie nie mam i mam spkoj a tak jakbym tego nie zakołczył pewnie teraz byłyby alimenty, rozwód. Kłotnie podziały itd...

@Zwierz33 Azaliż, dobrze mówisz...
Ale pamiętaj, że kij ma dwa końce, a medal dwie strony...
Dokładnie chodzi mi o to, że bycie z kimś to też przyjemne uczucie... Wiem co mówię. Ale doprowadzić do takiego stanu, gdzie jest rozwód, masz dziecko, sąd pewnie przydzieli prawa rodzicielskie tylko matce, a
  • Odpowiedz
@jegertilbake: No ja to kumam ale nie każdy kuma więc musiałbyś to tłumaczyć ludziom którzy nie rozumieją że, ustępstwa i nie będziesz siedzieć z nimi 24/h plus masę innych rzeczy i taką osobą była ex. Sam byś zrezygnował plus dodam że, jej mamuśka wpierniczała się we wszystko i wszytko chciała wiedzieć a dodatkowo ploty siała po rodzinie swojej. To tak jakbyś chciał tłumaczyć nie wiem sołtysowi kątów rybackich cokolwiek o
  • Odpowiedz
@lepsze_liceum:

No to aż nie do pojęcia xD

Matka za nią prała wszystko ale to wyszło w trakcie związku. Tam więcej było abstrakcji a to to pikuś. Tyle co nic bo jak dla mnie prać mogłaby się nauczyć i spoko luzik.
  • Odpowiedz