Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +39
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Na wstępie powiem, że jest mi bardzo niezręcznie gdyż ostatnio bardzo dużo takich próśb się pojawiło na wykopie i z przykrością czytam jak ktoś pisze teksty typu wyżebrz.pl, gdyż bardzo to przenoszę na siebie.
Niestety musze się do Was ponownie zwrócić z prośbą o wsparcie mojego tatę i mnie w leczeniu mojej mamy.
2 lata temu bardzo mi pomogliście przy tej zrzutce https://zrzutka.pl/9rwvpz Za co ja i Tata, i na pewno też mama jesteśmy wam dozgonnie wdzięczni.
Niestety czas leci, stan mamy się nie poprawia i tata ledwo daje radę się schylać do łóżka mamy przez rwę kulszową.
W dodatku opiekunka która ponad rok mu pomagała zrezygnowała i muszę znaleźć nową osobę.
Niestety osoby zgłaszające się często nie przychodzą albo się nie nadają bo nie mają pojęcia o takiej pomocy.
Zamierzam wykupić opiekę z oficjalnej instytucji świadczącej takie usługi, co wiąże się z kosztami od 60-100zł za godzinę. Dwie godziny dziennie przez cały tydzień.
Dodatkowe koszty to niestety znowu leczenie odleżyny opatrunkami podciśnieniowymi, gdzie każda zmiana takiego opatrunku to 350zł.
No i oczywiście różnego rodzaju maści, kremy, płyny, leki i art. higieniczne.
Robię co mogę, sam sobie odmawiam wielu rzeczy, żeby jakoś wspomóc tatę finansowo. Nie jestem wymagającym gościem więc co mogę to oddaję.
Z mamy strony prawie nie ma niestety reakcji na bodźce zewnętrzne, ale kiedy ostatnio przyjechałem do domu zapaliła się iskra nadziei.
Kiedy z moją dziewczyną mówiliśmy do Mamy to obracała głowę w naszą stronę, najpierw w jedną, potem w drugą.
I sam już nie wiem czy to było świadome czy może przypadek :(
Ostatnio rozdałem jakieś części komputerowe, bo chciałem się chociaż trochę odwdzięczyć za pomoc.
Teraz udało mam do oddania konta z opłaconą subskrypcją XBOX GAMEPASS ULTIMATE.
Też chcę je oddać gdyż nie są mi potrzebne.
Jedno będzie dla osoby plusującej i jest ono opłacone do 5.08.2025
Drugie dla osoby która prześle mi potwierdzenie wpłaty na zrzutkę, to konto jest opłacone do 27.11.2026
Link do zrzutki: https://zrzutka.pl/zfde2b
Link do znaleziska: Znalezisko
Jeśli chcecie można też rozliczyć pit dla mojej mamy 1,5%.
--------------------------------------------------------------
Proszę, przekaż mi 1,5% podatku przy rozliczeniu PIT. Twoje wsparcie jest dla mnie ogromnie ważne. Dziękuję za każdy gest i okazane serce — Anna Samorok!
Fundacja Siepomaga
KRS: 0000396361
Cel szczegółowy: 0241570 Anna
--------------------------------------------------------------
Z góry dziękuję i życzę wszystkim zdrowia, bo jednak to jest najcenniejsze, a dowiadujesz się o tym dopiero wtedy, kiedy choroba spojrzy Ci w oczy.
źródło: 69bf225bc11af0b8c72287d5391ba222
PobierzNo nie ogarnąłem niestety tego wołania więc może być chaotycznie.