Wpis z mikrobloga

#pomocy #trojmiasto #zrzutka #wykoppomaga #wykopefekt #rozdajo

Na wstępie powiem, że jest mi bardzo niezręcznie gdyż ostatnio bardzo dużo takich próśb się pojawiło na wykopie i z przykrością czytam jak ktoś pisze teksty typu wyżebrz.pl, gdyż bardzo to przenoszę na siebie.

Niestety musze się do Was ponownie zwrócić z prośbą o wsparcie mojego tatę i mnie w leczeniu mojej mamy.
2 lata temu bardzo mi pomogliście przy tej zrzutce https://zrzutka.pl/9rwvpz Za co ja i Tata, i na pewno też mama jesteśmy wam dozgonnie wdzięczni.

Niestety czas leci, stan mamy się nie poprawia i tata ledwo daje radę się schylać do łóżka mamy przez rwę kulszową.
W dodatku opiekunka która ponad rok mu pomagała zrezygnowała i muszę znaleźć nową osobę.
Niestety osoby zgłaszające się często nie przychodzą albo się nie nadają bo nie mają pojęcia o takiej pomocy.
Zamierzam wykupić opiekę z oficjalnej instytucji świadczącej takie usługi, co wiąże się z kosztami od 60-100zł za godzinę. Dwie godziny dziennie przez cały tydzień.
Dodatkowe koszty to niestety znowu leczenie odleżyny opatrunkami podciśnieniowymi, gdzie każda zmiana takiego opatrunku to 350zł.
No i oczywiście różnego rodzaju maści, kremy, płyny, leki i art. higieniczne.

Robię co mogę, sam sobie odmawiam wielu rzeczy, żeby jakoś wspomóc tatę finansowo. Nie jestem wymagającym gościem więc co mogę to oddaję.

Z mamy strony prawie nie ma niestety reakcji na bodźce zewnętrzne, ale kiedy ostatnio przyjechałem do domu zapaliła się iskra nadziei.

Kiedy z moją dziewczyną mówiliśmy do Mamy to obracała głowę w naszą stronę, najpierw w jedną, potem w drugą.

I sam już nie wiem czy to było świadome czy może przypadek :(

Ostatnio rozdałem jakieś części komputerowe, bo chciałem się chociaż trochę odwdzięczyć za pomoc.

Teraz udało mam do oddania konta z opłaconą subskrypcją XBOX GAMEPASS ULTIMATE.
Też chcę je oddać gdyż nie są mi potrzebne.
Jedno będzie dla osoby plusującej i jest ono opłacone do 5.08.2025
Drugie dla osoby która prześle mi potwierdzenie wpłaty na zrzutkę, to konto jest opłacone do 27.11.2026

Link do zrzutki: https://zrzutka.pl/zfde2b
Link do znaleziska: Znalezisko

Jeśli chcecie można też rozliczyć pit dla mojej mamy 1,5%.

--------------------------------------------------------------
Proszę, przekaż mi 1,5% podatku przy rozliczeniu PIT. Twoje wsparcie jest dla mnie ogromnie ważne. Dziękuję za każdy gest i okazane serce — Anna Samorok!

Fundacja Siepomaga
KRS: 0000396361
Cel szczegółowy: 0241570 Anna
--------------------------------------------------------------

Z góry dziękuję i życzę wszystkim zdrowia, bo jednak to jest najcenniejsze, a dowiadujesz się o tym dopiero wtedy, kiedy choroba spojrzy Ci w oczy.
spawngdapl - #pomocy #trojmiasto #zrzutka #wykoppomaga #wykopefekt #rozdajo

Na wstęp...

źródło: 69bf225bc11af0b8c72287d5391ba222

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Wołam wykopujących znalezisko i wpis odnośnie pomocy mojej rodzinie.
No nie ogarnąłem niestety tego wołania więc może być chaotycznie.

• Odpowiedz