Wpis z mikrobloga

renomy państwa amerykańskiego jako gwaranta stabilności świata zachodniego

@papaj_21_37 XD nie. Od dawien dawna nie było żadnej renomy, dlatego Ukraina została zaatakowana a teraz jest w dupie. Obudź się. Gwarantem to jest dla Polski wojsko polskie a nie jakiś kraj za oceanem co aktualnie sponsoruje ludobójstwo w Gazie.
  • Odpowiedz
@papaj_21_37 gwarant stabilności świata zachodniego? Przecież na jego konto idzie fiasko amerykańskiego odstraszania, USA zawiodło tutaj na całej linii. A potem gdy można było dobić kacapów jesienią 2022, to ojej, aż tak to nie, zróbmy z tego tlący się konflikt, i oto jesteśmy tu gdzie jesteśmy obecnie. O pokazaniu "faka" całemu Międzymorzu nie wspomnę.
  • Odpowiedz
Z kim ty chcesz na merytoryczne tematy pisać? Z wykopkami?

@Bertoos: Przede wszystkim to trzeba zacząć od tego, że spora część wykopków nawet nie jest wykopkami ponieważ w ostatnim czasie ponownie można zaobserwować wzmożoną aktywność wszelkiej maści botów i trolli piszących rzeczy jakby w jednej narracji jak odbite na ksero, wchodzisz na profil takich zazwyczaj mają konto rok, dwa może trzy i praktycznie zero aktywności a nazwa nicku to zazwyczaj
  • Odpowiedz
@papaj_21_37: Nie r----------l wbrew woli obywateli, bo Ci jasno pokazali niedawno co myślą na temat kadencji Bidena, jej skutków gospodarczych dla obywatela i czego oczekują od przyszłej władzy.
  • Odpowiedz
Decyzja jak decyzja. Chodzi o koszmarne wykonanie.

@eduardo-garcia: Ale co z tym wykonaniem? Trochę stracili wizerunkowo bo część swoich zostawili ale kto by się przejmował arabskimi zdrajcami(skoro współpracowali z USA to są zdrajcy) i nawet USA ich tak potraktowało a co do reszty, wszystko zgodnie z planem. TO NIE BYŁ SAJGON 1975 czy inny BEJRUT. NIE UCIEKALI W POŚPIECHU, MIELI CZAS WYWIEŹ LUB ZNISZCZYĆ, ALE, ALE........TA B--Ń TAM ZOSTAŁA BO
  • Odpowiedz
Mówi to bot, którego konto nie ma nawet tych 3 lat, oczywiście założony w czasie wojny i pisze wysrywowe mądrości…

@Mathas: No tak, napisałem coś co ci się nie podoba = jestem botem, wykop w pigułce. Juź byłem lewakiem i prawkiem, onucą, ukraińskim al, opłaconym kimś zdecydujcie się w końcu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz