Aktywne Wpisy

NissanZ32 +212
Polak gdy kupi nowe auto z salonu (największe osiągniecie jego rodziny od pokoleń)
#patologiazmiasta #motoryzacja
#patologiazmiasta #motoryzacja
źródło: image
Pobierz
Fikster +53
Dzisiaj nie było żadnego grzybiarza, nie wiem z czego się tak cieszą
#psy #psiarze #pokazpsa #smiesznypiesek #pieseczkizprzypadku
#psy #psiarze #pokazpsa #smiesznypiesek #pieseczkizprzypadku
źródło: obraz
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPamiętasz kolego ewakuację z Afganistanu?
@papaj_21_37:
@eduardo-garcia: Pamiętasz kto o niej zdecydował?
@eduardo-garcia: W punkt.
@papaj_21_37 XD nie. Od dawien dawna nie było żadnej renomy, dlatego Ukraina została zaatakowana a teraz jest w dupie. Obudź się. Gwarantem to jest dla Polski wojsko polskie a nie jakiś kraj za oceanem co aktualnie sponsoruje ludobójstwo w Gazie.
Decyzja jak decyzja. Chodzi o koszmarne wykonanie.
@trgf:
@eduardo-garcia: jprdl, wy na serio jesteście sektą
Nope, po prostu jesteś ignorantem. W USA panował szeroki konsensus w tej sprawie, ale zwyczajnie o tym nie wiedziałeś, prawda?
@slapdash:
@Bertoos: Przede wszystkim to trzeba zacząć od tego, że spora część wykopków nawet nie jest wykopkami ponieważ w ostatnim czasie ponownie można zaobserwować wzmożoną aktywność wszelkiej maści botów i trolli piszących rzeczy jakby w jednej narracji jak odbite na ksero, wchodzisz na profil takich zazwyczaj mają konto rok, dwa może trzy i praktycznie zero aktywności a nazwa nicku to zazwyczaj
@eduardo-garcia: Ale co z tym wykonaniem? Trochę stracili wizerunkowo bo część swoich zostawili ale kto by się przejmował arabskimi zdrajcami(skoro współpracowali z USA to są zdrajcy) i nawet USA ich tak potraktowało a co do reszty, wszystko zgodnie z planem. TO NIE BYŁ SAJGON 1975 czy inny BEJRUT. NIE UCIEKALI W POŚPIECHU, MIELI CZAS WYWIEŹ LUB ZNISZCZYĆ, ALE, ALE........TA B--Ń TAM ZOSTAŁA BO
@Mathas: No tak, napisałem coś co ci się nie podoba = jestem botem, wykop w pigułce. Juź byłem lewakiem i prawkiem, onucą, ukraińskim al, opłaconym kimś zdecydujcie się w końcu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Był zbyt zajęty rozwalaniem USA od środka (instrukcje od Kłamali), żeby zajmować się jakąś stabilnością świata.
źródło: Messenger_creation_601907505997513
Pobierz