Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth: ta sytuacja gdzie on wziął tą 30-latkę z plaży wydaje się tak niesamowita że na prawdę ciężko to zrozumieć. Z jednej strony chłop dosłownie bierze sobie kobietę na bark i nikt nie reaguje mimo że ona wydaje z siebie jakieś dźwięki - i tak, jest wzmianka o tej hiperwentylacji i panice ale do cholery to i tak brzmi tak niewyiarygodnie że ciężko to pojąć. Nie wiem w jakim stanie
  • Odpowiedz
Myślę że gdyby w tym tłumie znalazła się jedna osoba, taki whistleblower, to po nim zareagowałoby kilkanaście, kilkadziesiąt osób, poszłoby efektem domina. Ale nikt nie chciał być pierwszy bo nikt nie był pewny tego, co dokładnie widzi.

@thorgoth: tzw. Bavarian Fire Drill
  • Odpowiedz
@thorgoth: Właśnie miałem sprawdzać Twój profil czy dodałeś coś nowego, a tu mi w gorących wyskoczyłeś.
Sprawa o której nie słyszałem do tej pory, kolejny ciekawy post.
  • Odpowiedz
@thorgoth Niewiarygodnie po prostu nie wiarygodne, cała sprawa jak i to, że taki odklej społeczny dostaje wyrok z możliwością ubiegania się o warunkowe zwolnienie.
Oczywiście wielkie dzięki za kolejny wpis, mega robota, dziękuję za to co robisz.
  • Odpowiedz
  • 141
Po co o takich pajacach pisać?

@aligator_ginekogucci: ot chociażby, żeby zwiększyść świadomość społeczną, jak takie zbrodnie mogą niezauważenie przebiec mimo tłumu dookoła.

Dziewięcioletnie (9 lat!) dziecko krzyczy i zaraz może zostać zgwałcone w biały dzień, dookoła dziesiątki przechodniów, ale jedno "Idziemy do mamy" rozwiązało wszystkie problemy zboczeńca.
Albo ta historia z kominiarką na plaży - to samo dziesiątki, jak nie setki
  • Odpowiedz
@Szantos: a ja ją rozumiem, panika i ekstremalny strach - gardlo się zaciska, tętno naparza tak, że prawie mdlejesz i masz problemy z nabraniem powietrza.
Boże biedna dziewczyna.
  • Odpowiedz