Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Karpatnik: Jakby miała jdg to tam czasem masz informacje typu wspólność majątkowa, tak lub nie, ale po tym raczej nie dojdziesz. Dojdziesz jak miała 2 nazwiska, a teraz ma jedno i w jakieś CEIDG jest, dostępnej w necie jako dajmy na to w 2022 roku Marina Marzec-Motka, a w 2025 roku już Marina Marzec. Przy RODO słabo, choć pewnie najłatwiej ustalić od kogoś stamtąd. Ludzie wiedzą takie rzeczy. Jak np.
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Z różnych artykułów wynika, że wybrała tylko nazwisko Szczepana. Teraz nie wiem, bo nie mogę znaleźć żadnego w miarę świeżego artykułu o tej sprawie. Ostatnie są chyba z 2023 i tam jeszcze piszą o niej „Aneta Kupiec”, ale wiem też, że pismakom często nie chce się uaktualniać danych i przepisują stare.

W Szczucinie i okolicach nikogo nie znam, chyba że by zagaić rozmowę z jakimś lokalesem. Czasami tamtędy przejeżdżam,
  • Odpowiedz
@Karpatnik: https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/krakow/tajemnicze-wiadomosci-z-austrii-do-siostry-iwony-cygan-sprawa-zajela-sie-prokuratura/mv39fbz Ciekawy jest wątek tych gróźb. Może faktycznie jakby tak zebrać w całość to oprócz faktu, że jej siostra nie żyje, to dalej działy się cuda. Nie znalazłem nigdzie info, że ktoś z Austriaków jako takiej grupy co ich prasa tak nazwała dostał wyrok za te groźby. To co to za groźby?, bo były i to z Austrii, a wyroku brak. Cuda...A co do jej pracy może to ta-
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: To z groźbami zostało pewnie uszyte przez Archiwum X, o ile w ogóle taki wątek miał miejsce, bo Fakt to raczej nie jest wiarygodne źródło informacji. Drugi link nie działa.
  • Odpowiedz