Aktywne Wpisy
JaX92 +94
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +54

źródło: temp_file2293577038531862817
Pobierzźródło: temp_file1416718159277965497
Pobierz@tallman: A skąd ja mam to wiedzieć? ja jestem tylko radykalnym centrystą...
@Gerald212: tymczasem pisowcy:
źródło: jprdlxD
Pobierz@przeciwko78: Dosłownie w pierwszym słowie swojego komentarza kłamiesz nazywając go komuchem, a chcesz tutaj komuś zarzucać kłamstwo xd
@ShadyTalezz: w tym, że to nie moje poglądy więc na niego nie zagłosuję ¯\(ツ)/¯
Tak samo jak nieregulowany kapitalizm to nie moje poglądy, dlatego nie głosuję również na te populizmy.
@tallman: a czemu miał się wypierać? To, że kuceria się boi marksa bo tak im bożek z k0nfy kazał to nie, znaczy, że postulaty marksa były złe.
@tallman: no najbystrzejszy to ty nie jesteś. Jeszcze rzuć jak typowy prawak słowem wytrychem "lewactwo" wymyślonym przez komuchów
@tallman: były tak idiotyczne, że do dzisiaj z nich korzystasz podejmując legalną pracę w jakimkolwiek państwie demokratycznym. Ehh łykopki.
ty nie rozumiesz że każda rewolucja marksistowska kończy tak samo nawet jeśli na początku przewodzili jej naiwni "dobroduszni" idealiści to prędzej czy później i tak zostali zabici i zastąpieni przez swoich kolegów dla których