Aktywne Wpisy

scriptkitty +408

źródło: mupqmt86j9qe1
Pobierz
Larsberg +65
Mam wrażenie że wraz z premierą RDR2 dobiliśmy do graficznej ściany w grach wideo. Tytuły z najwyższej półki które ukazały się po tym arcydziele Rockstar może i miały większe wymagania ale nie oferowały przy tym bardziej realistycznej czy szczegółowej grafiki. Nadchodzące GTA VI po tym co mogliśmy zobaczyć na trailerach też tego poziomu raczej nie przebije.
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace

źródło: temp_file2293577038531862817
Pobierz@nietak7: Ty mnie o prawicowe blokady oskarżasz?
Ja się okopuję w politycznym centrum, nazwij mnie libkiem albo nawet symetrystą jeśli chcesz, ale nie obrażaj tak jak wyżej ( ͡º ͜ʖ͡º)
sypnięto pożyczonymi pieniędzmi w elektorat bez oglądania się na konsekwencje.
Jakis dowod? Chociaz sam nie jestem fanem 500+ bo to powinno byc inwestowane w uslugi panstwa i infrastrukture. Mialo niby poprawic dzietnosc ale niezbyt sie sprawdzilo.
źródło: I9zk9kpTURBXy8zZWE2NjlkNWZiMTlhNzU3YjBhMjdhMTNiZmE2YzBmZS5qcGeRkwLNAcwA3gACoTABoTEB
Pobierzhttps://journals.ur.edu.pl/nsawg/article/view/1391
Po wprowadzeniu świadczenia 500+ aktywność zawodowa kobiet z dziećmi spadła do połowy 2017 roku o 2,4 p.p. To ok. 91 tys. – 103 tys. kobiet, które wycofały się z rynku pracy (zrezygnowało z zatrudnienia lub z poszukiwania pracy). Autorki zaznaczają, że w początkowym etapie efekt był silniejszy wśród kobiet żyjących z małżonkami/partnerami, ale w 2017 zauważalny był także wśród samotnych matek.
https://obserwatorgospodarczy.pl/2022/09/27/500-rozleniwia-badania-sugeruja-co-innego-analiza/
ale czy wyborca na pewno za tym zagłosuje?
nie, rzućmy mu pieniądz! nieważne, że wszystko wokół podrożeje.
zwróciłem uwagę na fakt, że wielu ludziom pogorszył sytuację emerytalną, bez tego już wystarczająco okropną.
normalne kraje prowadzą politykę socjalną. która czemuś służy, ma jakieś cele.
u nas rzuca się pieniędzmi w elektorat.
@nietak7: Niestety nie ma. Popiera progresywny podatek od pracy, czyli mechanizm dzięki któremu pracownicy są biedni a ich szefowie bogaci.
@xfin: ale on jest marksistą? Mam nadzieję, że nie odnosisz się do koszulki z dawnych lat?
Wydaje mi się, że Zandberg w pełni wpisuje się w socjaldemokrację.