Ale ja nie robilem tego dla niej tylko dla siebie xD
@jegertilbake: Nom bałeś się ze Cie zostawi, to faktycznie po części dla siebie. W tych wpisach mnie zastanawia jedno, na ile to wszystko to jest tylko reklama i nic z tego nie miało miejsca. Na wykopie piszesz o tym jak to różne uzywki/rzeczy Ci pomogły, a na prv kiedyś opowiadałeś że tylko grzyby zdarza Ci się zjeść. Ziomek jak
@Coopshtyl: Jakim pw skoro nigdy z toba nie rozmawialem? Chyba ze inne konto/ komunikator i moze wtedy akurat bralem grzyby a tak to mialem przerwe? Na ta chwile nie pamietam takiego momentu, biore regularnie co pare miesiecy LSD/ grzyby. Pare razy w roku ketamine, ostatnio czesciej karmelki THC, tak raz na tydzien. Wczesniej bralem rozne rzeczy w ramach testow/ ciekawosci, ale przy tych zostalem na stale, bo mi po prostu
jednak w 21 wieku ogarnięcie go bez recepty nie było specjalnie skomplikowane
@jegertilbake: ale po co? ( ಠ_ಠ) Wcale się nie dziwię że ci usuwają wpisy jak TRT robiłeś pewnie u Miśka w bloku obok, a psychodeliki to nawet boję się myśleć skąd brałeś
@jegertilbake no to ja jestem obecnie na etapie który opisujesz w pierwszej części posta czyli decydowanie się na trt z tych samych powodów które opisujesz.
@jegertilbake: Nom bałeś się ze Cie zostawi, to faktycznie po części dla siebie. W tych wpisach mnie zastanawia jedno, na ile to wszystko to jest tylko reklama i nic z tego nie miało miejsca. Na wykopie piszesz o tym jak to różne uzywki/rzeczy Ci pomogły, a na prv kiedyś opowiadałeś że tylko grzyby zdarza Ci się zjeść. Ziomek jak
@jegertilbake: ale po co? ( ಠ_ಠ) Wcale się nie dziwię że ci usuwają wpisy jak TRT robiłeś pewnie u Miśka w bloku obok, a psychodeliki to nawet boję się myśleć skąd brałeś
@conamirko
Na mnie też silde dłużej działa znacznie niż tam niby podają że powinno
Ale jak ci nie staje to ciężko mi uwierzyć żeby przeciętny lekarz nie dał recepty. Dziwna akcja po prostu
Gdy ci siurek rzadko stoi znaczy że się czegoś boi