Wpis z mikrobloga

Ale ja nie robilem tego dla niej tylko dla siebie xD

@jegertilbake: Nom bałeś się ze Cie zostawi, to faktycznie po części dla siebie. W tych wpisach mnie zastanawia jedno, na ile to wszystko to jest tylko reklama i nic z tego nie miało miejsca. Na wykopie piszesz o tym jak to różne uzywki/rzeczy Ci pomogły, a na prv kiedyś opowiadałeś że tylko grzyby zdarza Ci się zjeść. Ziomek jak
  • Odpowiedz
  • 1
@Coopshtyl: Jakim pw skoro nigdy z toba nie rozmawialem? Chyba ze inne konto/ komunikator i moze wtedy akurat bralem grzyby a tak to mialem przerwe? Na ta chwile nie pamietam takiego momentu, biore regularnie co pare miesiecy LSD/ grzyby. Pare razy w roku ketamine, ostatnio czesciej karmelki THC, tak raz na tydzien. Wczesniej bralem rozne rzeczy w ramach testow/ ciekawosci, ale przy tych zostalem na stale, bo mi po prostu
  • Odpowiedz
jednak w 21 wieku ogarnięcie go bez recepty nie było specjalnie skomplikowane

@jegertilbake: ale po co? ( _) Wcale się nie dziwię że ci usuwają wpisy jak TRT robiłeś pewnie u Miśka w bloku obok, a psychodeliki to nawet boję się myśleć skąd brałeś
  • Odpowiedz
@jegertilbake: o ile ufasz testom ( ͡° ͜ʖ ͡°) z teściem czy psychodelikami to rozumiem jak jest, nawet jeśli nie popieram

Ale jak ci nie staje to ciężko mi uwierzyć żeby przeciętny lekarz nie dał recepty. Dziwna akcja po prostu
  • Odpowiedz