Wpis z mikrobloga

@dzkeson: dobrze że w maju wybory niestety szkoda że Sikorski nie startuje on najbardziej nadawałby się na dzisiejsze czasy na prezydenta. Taki Mentzen to przyjąłby Putina z otwartymi rękami i nogami
  • Odpowiedz
@dzkeson: no ja sobie nawet nie wyobrażam że jedzie jakiś Mati albo inny czempion xD Jeśli w ogóle by kogoś z Polski wtedy zaprosili to pewnie by pojechał słuchać tylko i pić kawę bo pewnie nikt by o poważnych rzeczach z nim nie rozmawiał xD
  • Odpowiedz
poleciał do Londynu buntować europejczyków do wojenki xDDD

@progresywneprzeladowanie: Hahaha, raczej tak jak zawsze, wypić kawę, poklepać się po plecach, wziąć kasę za delegację i wrzucić twitt jak bardzo zjednoczona jest teraz europa i jak bardzo wspiera Ukrainę xDDD
  • Odpowiedz
duduś to

Jak europejscy idioci serio doprowadzą do wyjścia USA z Europy, to w okop idziemy ty i ja. Tusk poleci do Brukseli i będzie nas zagrzewał agresywnymi tweetami do walki. Ja pójdę tak, czy siak. Pytanie, czy Ty i reszta jesteście na tyle odpowiedzialni za swe czyny i słowa, by mi towarzyszyć.

@progresywneprzeladowanie:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: ale przeciez postawa trumpa sugeruje ze zolnierze USA tez nigdy by nie chcieli isc w te okopy.
Ogólnie sytuacja jest taka, że praktycznie nikt nie chce iść w okopy, poza ukraińcami i ruskimi, no i trza ukraińców wspierać wszelkimi innymi możliwymi sposobami.
  • Odpowiedz
Rosję można na ten moment rozjechać czołgami w 2 tygodnie

Marzy mi się, by to była prawda, ale nie jest. Powtarzam jak mantrę: w Ukrainie walczy teraz 110brygad. Całe europejskie NATO liczy około 82 brygad. Nie mówię, że Europa jest zupełnie bezbronna, ale starcie, nawet przy pełnej mobilizacji Portugalii i Irlandii nadal wygląda słabo, zwłaszcza dla państwa frontowego.

@wwkbt:
  • Odpowiedz
@bilvar: Sikorski to ten, który po wystąpieniu Kaczyńskiego na Westerplatte mówił, że ten nie wziął tabletek, bo krytykował imperialistyczną politykę Rosji?
  • Odpowiedz