Aktywne Wpisy

Tino +5
Niebawem jadę z kumplem w długą i daleką podróż. Zapewne będziemy się wspólnie rozliczać w przeróżnych miejscach czy płacić czasem za siebie nawzajem. Płacić na miejscu będziemy zarówno gotówką, jak i kartami. Jaką polecacie prostą aplikację do wspólnych rozliczeń, żeby nikt nikomu nie był dłużny i można było zachować porządek przy wspólnych wydatkach?
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
źródło: ow16k8n3gykav9x3vop581fi9c68_shutterstock_1308414568
Pobierz
JankoBzykant89 +172
źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@progresywneprzeladowanie: Hahaha, raczej tak jak zawsze, wypić kawę, poklepać się po plecach, wziąć kasę za delegację i wrzucić twitt jak bardzo zjednoczona jest teraz europa i jak bardzo wspiera Ukrainę xDDD
Jak europejscy idioci serio doprowadzą do wyjścia USA z Europy, to w okop idziemy ty i ja. Tusk poleci do Brukseli i będzie nas zagrzewał agresywnymi tweetami do walki. Ja pójdę tak, czy siak. Pytanie, czy Ty i reszta jesteście na tyle odpowiedzialni za swe czyny i słowa, by mi towarzyszyć.
@progresywneprzeladowanie:
Ogólnie sytuacja jest taka, że praktycznie nikt nie chce iść w okopy, poza ukraińcami i ruskimi, no i trza ukraińców wspierać wszelkimi innymi możliwymi sposobami.
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście, że trzeba. Zwłaszcza my, którzy żyjemy, gdzie żyjemy. Nie widzę tu żadnej sprzeczności.
@SakiTaki:
Marzy mi się, by to była prawda, ale nie jest. Powtarzam jak mantrę: w Ukrainie walczy teraz 110brygad. Całe europejskie NATO liczy około 82 brygad. Nie mówię, że Europa jest zupełnie bezbronna, ale starcie, nawet przy pełnej mobilizacji Portugalii i Irlandii nadal wygląda słabo, zwłaszcza dla państwa frontowego.
@wwkbt: