Wpis z mikrobloga

Weźcie się za porządki, powróćcie do korzeni, do esencji, do tego czym to miejsce kiedyś było, zakończcie to o czym tu pisałem, zakończcie te okropne zjawiska które tu zachodzą. Zastanówcie się jakie zachowania tutaj tolerujecie i na jakie rzeczy tu pozwalacie jako społeczność. Bo to wy tworzycie to miejsce i to wy jesteście za nie odpowiedzialni. Powinniście się wzajemnie wspierać, a nie być gnębicielami, rozumieć wzajemnie, a nie wyśmiewać czy wartościować kto
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: Bardzo mi przykro że odchodzisz, wykop to miejsce w ruinie i kolejny raz traci sprawiedliwą i wartościową duszę. Pewnie mnie nie kojarzysz, bo bardzo rzadko w ogóle udzielam się gdziekolwiek w internecie i przyjmuję pozycję cichego obserwatora, dlatego nie mieliśmy okazji wymienić paru zdań. Bardzo lubiłem czytać Twoje przemyślenia i wpisy, plusowałem zaciekle jak na mnie. Cenię Cię za podejście, otwarty umysł i serdeczność wobec innych którą widziałem w
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre nie śledzę tagu ale często pojawiają mi się te bardziej wyplusowane wpisy, więc tak średnio kojarzę całą sytuację na tagu.

Bardzo lubię cię czytać, szczególnie o relacjach z leśnych wycieczek. Rozumiem decyzję, nie po to jest się częścią społeczności aby czuć się gorzej, a lepiej. Gdy społeczność zmieniła swój charakter, rozsądnie jest odejść, zamiast dołować się jeszcze bardziej.

Wykop już nie będzie taki sam, trzymaj się koliego.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre ja nie śledzę tego tagu, czytałem tylko czasem twoje wpisy i trochę nie rozumiem czemu odchodzisz. Nie mogłeś tworzyć wpisów po prostu dla swojej grupki osób? Nawet założyć jakiegoś tagu swojego? Ignorować tych ludzi o których piszesz? Jednak masz też dużo ludzi tutaj którzy cię wspierali
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre Wielka szkoda, odchodzi kolejna wartościowa osoba w tej pokręconej społeczności. Lubiłem czytać Twoje wpisy, zarówno tutaj jak i te na tagu #vanderfiles.
Z drugiej strony doskonale rozumiem Twoje powody, tag już dawno nie jest tym, czym był jeszcze dwa - trzy lata temu, a trend spadkowy jest raczej nieodwracalny. Cóż, życie.
Niezależnie od tego, życzę Ci wszystkiego dobrego. Oby Ci się wiodło możliwie najlepiej.
ToKontoNieIstnieje - @Van-der-Ledre Wielka szkoda, odchodzi kolejna wartościowa osoba...

źródło: temp_file8970845869203032235

Pobierz
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: No cóż. Ja się nie ujawnię, przegrywem nie byłem, a tym bardziej nie jestem. Jedyne co mam wspólnego z tym tagiem to nasz wspólny wróg, który w dużej mierze odpowiada za upadek tego tagu i to co się tutaj dzieje. Robiłem co mogłem, żeby pozbyć się tego odpadu z tagu i wykopu, odpowiadam za kilka tuzinów banów, ale w tym wszystkim martwi mnie jedna rzecz. Wspominasz kilka osób, który
  • Odpowiedz