Wpis z mikrobloga

• 3
wania o tej godzinie, to się idzie spać, a nie w robocie siedzi.

@WOWMichal: Nie sądziłem, że opłacone trolle, potrafią przeczytać cały tekst w 3 sekundy i jeszcze zdążyć go skomentować xD
  • Odpowiedz
  • 0
pamietaj, ze przed snem zdejmuje sie onuce i myje stopy. Nie pryskaj ich dezodorantem, bo to nic nie da.

@WOWMichal: Jeszcze mnie stać na buty w przeciwieństwie do Ciebie, że musisz pisać takie wpisy za 0,70 zł.
  • Odpowiedz
@Damianowski możesz zbroić się, ale co zrobisz jak zaatakuje Cię silniejszy. Trzeba się zbroić każdy mądry teraz tak napisze.

Fakt jest taki, że możemy wyciągnąć wnioski - przeciętny ruski albo ukraiński cywil ginął by finalnie mógł płacić podatki albo na Ukrainie, albo Rosji czy oddając dług do USA.

Tymczasem zamiast wypisywać głupoty na wykopie pod temat weź się do pracy i oddaj coś w podatkach żebyśmy mogli razem budować ten budżet
  • Odpowiedz
  • 0
Uprzedzając komentarze ja akurat płacę spore podatki.

@PanPiesek2: Świetnie. Może ja większe albo mniejsze. Będziemy teraz mierzyć się PITem?

Tymczasem zamiast wypisywać głupoty na wykopie pod temat weź się do pracy i oddaj coś w podatkach

Po 22:00 w piątek jestem zbyt głupi żeby zarabiać, więc wyrównuję poziom aby dostosować się na odpisywanie tego typu komentarze.
  • Odpowiedz
potrafią przeczytać cały tekst w 3 sekundy i jeszcze zdążyć go skomentować xD

@Damianowski: Jak coś to zajęło mu to 53 sekundy, kilka zdań w takim tempie to normalna sprawa dla rodowitego Polaka bez upośledzenia umysłowego, ale rozumiem że możesz mieć problemy z utożsamieniem się z tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Jak coś to zajęło mu to 53 sekundy, kilka zdań w takim tempie to normalna sprawa dla rodowitego Polaka bez upośledzenia umysłowego, ale rozumiem że możesz mieć problemy z utożsamieniem się z tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Mandarex: Być może to wina zapchanego serwera który nadpisał datę późniejszą. Często jest też tak, że po wpisie jest "przed chwilą". Być może po zmienieniu "przed chwilą" dopiero wtedy
  • Odpowiedz
@Damianowski: USA nie chce wspierać? Niech nie wspiera i zajmie się swoimi problemami. Ale publiczne obrażanie i powtarzanie ruskiej narracji w gabinecie owalnym w otoczeniu kamer żeby poniżyć prezydenta napadniętego kraju to już taki lvl sk*rwysyństwa że się nie da wyżej. Wydaje się że jedynym celem było podbicie sobie ego i upokorzenie prezydenta Ukrainy
  • Odpowiedz