Aktywne Wpisy

janek_kombajnista +173
źródło: temp_file3184890694106807457
Pobierz
1-1-1-1 +262
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3184890694106807457
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@WOWMichal: Nie sądziłem, że opłacone trolle, potrafią przeczytać cały tekst w 3 sekundy i jeszcze zdążyć go skomentować xD
@WOWMichal: Jeszcze mnie stać na buty w przeciwieństwie do Ciebie, że musisz pisać takie wpisy za 0,70 zł.
Fakt jest taki, że możemy wyciągnąć wnioski - przeciętny ruski albo ukraiński cywil ginął by finalnie mógł płacić podatki albo na Ukrainie, albo Rosji czy oddając dług do USA.
Tymczasem zamiast wypisywać głupoty na wykopie pod temat weź się do pracy i oddaj coś w podatkach żebyśmy mogli razem budować ten budżet
@PanPiesek2: Świetnie. Może ja większe albo mniejsze. Będziemy teraz mierzyć się PITem?
Po 22:00 w piątek jestem zbyt głupi żeby zarabiać, więc wyrównuję poziom aby dostosować się na odpisywanie tego typu komentarze.
@Damianowski: Jak coś to zajęło mu to 53 sekundy, kilka zdań w takim tempie to normalna sprawa dla rodowitego Polaka bez upośledzenia umysłowego, ale rozumiem że możesz mieć problemy z utożsamieniem się z tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mandarex: Być może to wina zapchanego serwera który nadpisał datę późniejszą. Często jest też tak, że po wpisie jest "przed chwilą". Być może po zmienieniu "przed chwilą" dopiero wtedy
Powinieneś zmienić nick na śmieć ludzki, jest bardziej adekwatny.
@Damianowski: Bardziej może być to wina pustej głowy.