Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oczywiście nie jestem idiotą, więc bawiłem się nią: tak tak, pomogę ci. A potem tylko informowałem, że sorry jestem zajęty moze innym razem. To było świetne.

@megucchi: jeżeli podnieca cie coś takiego, to mówi o tobie więcej niż byś sobie życzył
  • Odpowiedz
@megucchi: argument jak argument, ale ty się nawet do niego nie odniosłeś w merytoryczny sposób.

Twoja logika "ktoś mnie kiedyś skrzywdził (mama? koleżanki?) i to mi daje prawo być gównianym człowiekiem" nosi bardzo krótkie spodenki ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
więc bawiłem się nią: tak tak, pomogę ci. A potem tylko informowałem, że sorry jestem zajęty moze innym razem. To było świetne.

@megucchi: niehonorowo. Trzeba było od razu robić tak:

Zacząłem ją po prostu zbywać i nie dawać jej absolutnie niczego od
  • Odpowiedz
No tak, ale jak kobieta się tobą bawi, to tylko część życia przecież.

@megucchi: w życiu trafiasz na gównianych ludzi, płci obojga.
To nie jest uzasadnienie aby samemu stać się gównianym i odreagowywać na innych ludziach niż ci którzy ciebie skrzywdzili, tylko dlatego że akurat możesz.

Łopatologicznie - to że sąsiad A zabił ci psa, nie uzasadnia abyś ty zabił psa sąsiadowi B, nawet jeśli A oraz B są przedstawicielami
  • Odpowiedz
@megucchi: ja się ogólnie z tobą raczej zgadzam. Zauważ że nie powiedziałem że powinieneś jej pomóc.

A jak prawiczek śmie zrobić cokolwiek żeby nie czuć się jak narzędzie do wykorzystywania

Zrobiłbyś to - z godnością - po prostu ignorując jej prośby czy żądania. Po co zniżać się do jej poziomu, co z tego masz? Gówniarską satysfakcję jak z gimbazy? Na studiach ludzie są DOROŚLI, trzeba - i warto - zachowywać się jak
  • Odpowiedz