Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Iudex No tylko ze wszyscy inni odrobili już lekcje i drugi raz ten numer nie miał prawa się udać. Przynajmniej Duda był z Pisu - a ci mniej radykalni wyborcy pis widzą ze to jest jakaś szopka z tym kandydatem obywatelskim i myślę że po prostu wybiorą innego kandydata, a na drugą turę nie pójdą... Ja sam pamiętam że odpuściłem 2 turę Duda-Komorowski bo żaden z nich mi nie pasowal
  • Odpowiedz
@mstasiek mniej więcej to tak, kupujesz token TAK lub NIE, cena jest uzależniona od szansy procentowej na zaistnienie danego wydarzenia (a ta szansa jest ustalana na podstawie właśnie wcześniej kupionych tokenów). Przykładowo teraz 71% ma Trzaskowski, to token TAK kosztuje 71 centów, ci co obstawią dobrze to zgarniają 1 dolara. No ale też przede wszystkim to tymi tokenami można cały czas handlować i możesz je sprzedać jak wartość wzrośnie, właśnie po
Templar - @mstasiek mniej więcej to tak, kupujesz token TAK lub NIE, cena jest uzależ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
a zaraz wystawią prawdziwego kandydata, na którego nie zdążą tuski znaleźć haków.

@myidioci to po co się jeździ po całej Polsce i robi wiece skoro można przyoszczędzić czasu i pieniędzy i ludzie sami będą głosować bo nie ma „haków”? XD

Zmiana kandydata to spadek poparcia u niezdecydowanych.
  • Odpowiedz
Tym żulem to niby Żółtek ?

@Obiboq: Tak.

Z tym, że słowa "żul" nie używam tutaj w znaczeniu pejoratywnym. Nie chciałem tego pana obrazić, bardziej chodziło mi o osobę, która przesiaduje z piwem pod sklepem i tam dyskutuje o polityce. Taki kandydat do bólu "obywatelski".
  • Odpowiedz
@Koziom: Bo Mentzen jak wejdzie do drugiej tury to wygra, Nawrocki wygra tylko jak przed drugą turą zostałyby ujawnione jakieś kompromitujące Trzaskowskiego materiały.
  • Odpowiedz