Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +591
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

SharpCoder +370

źródło: kapitan bomba game mockup
Pobierz
#polityka #sejm #bekazpisu #bekazkonfederacji #konfederacja #ciekawostki #neuropa #4konserwy
źródło: GkxdhtFWMAA0vWj
Pobierz@myidioci: tam każdy potencjalny kandydat ma sporo za uszami. Jak wyciągnie kolejnego noname'a to się skończy jak z nowogrodzkim.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Na Nawrockiego nie trzeba nawet nic szukać przecież :D sam się wystawia
@myidioci: Dla mnie Nawrocki jest najbardziej absurdalnym kandydatem na prezydenta w historii. Typ nie ma nic wspólnego z polityką nie zna kompetencji prezydenta, nie rozumie funkcji prezydenta, nie ma żadnych wieców, a jedyne co robi to wrzuca foty jak robi pompki albo jak
@123_: Zazdroszczę Ci młodości ( ͡° ͜ʖ ͡°) !
Staruszkowie pamiętają jeszcze Kononowicza albo tego drugiego żula w gajerku. Nawrocki przy nich to mąż stanu (ale tylko przy nich).
Jeżeli rozmawiamy o poważnych kandydatach z poparciem partii to faktycznie Tymiński był "dziwny", ale dorzuciłbym też do tego rankingu Korwina i Kukiza (ze względu na osiągnięty wynik w pierwszej turze).
@Kris-T: Korwin i Żółtek (Konon kandydował tylko raz na funckję prezydenta Białegostoku), ale oni byli politykami z krwi i kości. Nawrocki to losowy typ, generujący losowe słowa, który nawet nie prowadzi kampanii prezydenckiej. To jest absurd całej sytuacji. Jak on zbierze więcej niż 5% głosów - tylko dlatego, że stoi za nim PiS - to będę pod wrażeniem.