Wpis z mikrobloga

@Koziom: ja wierzę w Jarka, że to szachy 5d. Wystawił Nawrockiego, żeby hejt spływał na niego, a zaraz wystawią prawdziwego kandydata, na którego nie zdążą tuski znaleźć haków.
  • Odpowiedz
Wystawił Nawrockiego, żeby hejt spływał na niego, a zaraz wystawią prawdziwego kandydata, na którego nie zdążą tuski znaleźć haków.

@myidioci: tam każdy potencjalny kandydat ma sporo za uszami. Jak wyciągnie kolejnego noname'a to się skończy jak z nowogrodzkim.
  • Odpowiedz
  • 30
ja wierzę w Jarka, że to szachy 5d. Wystawił Nawrockiego, żeby hejt spływał na niego, a zaraz wystawią prawdziwego kandydata, na którego nie zdążą tuski znaleźć haków.

@myidioci: Dla mnie Nawrocki jest najbardziej absurdalnym kandydatem na prezydenta w historii. Typ nie ma nic wspólnego z polityką nie zna kompetencji prezydenta, nie rozumie funkcji prezydenta, nie ma żadnych wieców, a jedyne co robi to wrzuca foty jak robi pompki albo jak
  • Odpowiedz
Dla mnie Nawrocki jest najbardziej absurdalnym kandydatem na prezydenta w historii.

@123_: Zazdroszczę Ci młodości ( ͡° ͜ʖ ͡°) !

Staruszkowie pamiętają jeszcze Kononowicza albo tego drugiego żula w gajerku. Nawrocki przy nich to mąż stanu (ale tylko przy nich).
  • Odpowiedz
@Kris-T tylko tamci kandydaci to był margines, nie ma co tu porównywać, tacy kandydaci to przy każdych wyborach są. Natomiast z "mainstreamu" to warto jedynie wymienić Tymińskiego, bo to był ciekawy przypadek, ale w sumie to i tak znacznie lepszy niż Nawrocki.
  • Odpowiedz
@spac_jesc_pracowac @Templar

Jeżeli rozmawiamy o poważnych kandydatach z poparciem partii to faktycznie Tymiński był "dziwny", ale dorzuciłbym też do tego rankingu Korwina i Kukiza (ze względu na osiągnięty wynik w pierwszej turze).
  • Odpowiedz
Staruszkowie pamiętają jeszcze Kononowicza albo tego drugiego żula w gajerku.

@Kris-T: Korwin i Żółtek (Konon kandydował tylko raz na funckję prezydenta Białegostoku), ale oni byli politykami z krwi i kości. Nawrocki to losowy typ, generujący losowe słowa, który nawet nie prowadzi kampanii prezydenckiej. To jest absurd całej sytuacji. Jak on zbierze więcej niż 5% głosów - tylko dlatego, że stoi za nim PiS - to będę pod wrażeniem.
  • Odpowiedz