Aktywne Wpisy
JacksonDaniels +644
źródło: 1000013393
Pobierz
moll +124
źródło: 1000018450
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000013393
Pobierz
źródło: 1000018450
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czy Pixel 8 od Google faktycznie jest wadliwy ,grzeje się i ma tragiczna baterie ? Mam stary smartphone Xiaomi i byłem zadowolony ale już czas na zmianę . Nie jestem wymagającym użytkownikiem smartphona. Głównie internet , zdjęcia i standardowe czynności . Wczoraj udało się dorwać Pixel 8 w bardzo dobrej cenie,ale przeglądając Reddita i różne fora trochę zwątpiłem ..... Mnóstwo postów o grzaniu się smartfona, tragicznej baterii i wadliwym ekranie który można naprawić na gwarancji, słabym czytniku link papilarnych itp. Czy znajdę coś lepszego do 2000 zł ? Czy ktoś użytkuje i może coś więcej powiedzieć ? Z góry dziękuję za pomoc 👍
#google #pixel #smartfon #telefony
@Breaking-DAD: Dzięki,posłucham
@Breaking-DAD: @Mkkr Trochę szalone jest dla mnie rozważanie telefonu pod względem spadku wartości, ale problemy z procesorem i w konsekwencji baterią (zakładam, że tak jest) jest już dobrym argumentem.
@tomasiak: Zamówiłem ale mogę zwrócić. Też nie wydaje mi się żeby jakoś mocno grzał się przy normalnym użytkowaniu ale jednak sporo tych opinii. Zależy mi żeby działał bezawaryjne te kilka lat jak mój stary Xiaomi. Dzięki