Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zonadlapolaka #redpill #blackpill #logikarozowychpaskow

Sorry, że anonimowo, ale wylogowało mnie z konta i nie mogę sobie przypomnieć hasła.

Ale do rzeczy. Oglądam kątem oka z różową żonę dla Polaka. Normalnie nie komentuję tego programu na wykopie, ale dziś mi te kobiety podniosły ciśnienie.

Pani od informatyka. Tak t e pe j strzały dawno nie widziałem. Kobieto, ten koleś jest informatykiem, w dodatku wygląda jakby miał niezdiagnozowanego aspergera. Prawdopodobnie programowanie to całe jego życie. To jest jego pasja. W ai może wygenerować sto razy lepsze rzeczy niż te twoje wypociny akwarelkami malowane na kolanie (z całym szacunkiem do artystów trudniących się malowaniem akwarelami). Nie ma to jak mieć "pasje" z doopy na poziomie przedszkolaka, a zarzucać innym brak pasji. W dodatku widać, że koleś się zasiedział w domu prawdopodobnie przez pracę zdalną, a ty zamiast go spróbować rozruszać, to skreślasz go po chwili znajomości.

Pani od strażaka. Kolejna bystra. Koleś pracuje w straży. Na codzień ma pewnie takie przeboje w pracy, że jak wraca do domu to chce po prostu spokoju. A ta wyskakuje, że on jest nudny.

Kolesie widać raczej opanowani. Nie cieszą ich miałkie rozrywki. Ale wychodzi na to, że te s t rzały szukają kogoś "przebojowego", kto zabierze ich do klubu, będzie traktował przedmiotowo, a potem przy każdej okazji będzie je zdradzał. Ale przynajmniej nie będzie nudny. Łobuz kocha najbardziej, a potem niebieska karta.

Rozumiem, że każdy potrzebuje rozrywki, ale klub, to ostatnie miejsce, gdzie powinno się szukać partnera partnerki do założenia rodziny. Znakiem tego te baby wcale nie chcą zakładać rodzin, tylko bawić się i tańczyć.

Co do lovelasa, to ja bym spi dal na jego miejscu. Laska nie dość, że "znana w całym mieście" to jeszcze na każdym kroku po nim jedzie i szuka dziury w całym. Związek z tą kobietą będzie dla niego dużym wyzwaniem, bardzo męczącym wyzwaniem.

Co do czwartego to nawet nie chce mi się dłużej wypowiadać, bo jest dość nijaki, ale co najmniej bi, jeśli nie homo I podejrzewam, że mogł pójść do programu, żeby udowodnić komuś, że jednak jest hetero

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Seba nie nadaje się do życia w związku.On nigdy się nie zmieni. Jemu już nic nie pomoże. To beznadziejny przypadek. To przykład skostniałego,zatwardziałego starego kawalera i do tego z Aspergerem.. Jego żadna kobieta nie jest w stanie rozruszać. Podziwiam Angelę za jej anielską cierpliwość . Ona i tak długo wytrzymała. Tamte dwie szybko zorientowały się, że to nie ma sensu i dały nogę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wiesz ze programy TV sa rezyserowane? I specjalnie wszystko dobierane na podstawie kontrastow?
Nawet jak masz jury w programach (chociazby mam talent), to jest takie cos jak skrypt programu. I tam jest jasno opisane, ktory Jury jakie ma miec cechy uzewnetrzione i jak sie zachowywac XD
Ale spoko, podniecaj sie dalej programem w TV. MOja mama za to lubila czytac historyjki z pani domu xd ten sam poziom
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
wytrwały-marszand-27: To wszystko jest ustawione, ludzi dobiera się do scenariusza na castingach po to żeby wywierać wpływ na innych i ty jesteś tego idealnym przykładem że im się udało, najlepsze co możesz zrobić to przemilczeć, nie oglądać, nie rozmawiać o tym.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
nieustraszony-filozof-13: człowieku nie wierz w ten shit z tv. w jednej z pierwszych edycji rolnika był chłop z pobliskiej wsi. miał lekko mówiąc stare gospodarstwo, i kilka dni przed kręceniem zdjęć telewizja załatwiła mu cały park maszynowy który stał u niego do końca emisji, bo w trosce o widownię/elektorat głupio im było pokazać nienowoczesną wieś.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
wiesz ze programy TV sa rezyserowane? I specjalnie wszystko dobierane na podstawie kontrastow?

Nawet jak masz jury w programach (chociazby mam talent), to jest takie cos jak skrypt programu. I tam jest jasno opisane, ktory Jury jakie ma miec cechy uzewnetrzione i jak sie zachowywac XD

@Rudz1elec:

Ale w jakim sensie wyreżyserowany jest taki ,,Rolnik szuka żony'' w którym powstają autentyczne pary, które potem biorą autentyczne śluby i mają
  • Odpowiedz