Aktywne Wpisy
Cozwykopem +30

Lolenson1888 +214
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz

Nie wierze, Nvidia ma wtopy za wtopą i jeszcze te ROPy xD
Wiadomo już czy to kwestie sprzętowe czy błędy BIOS? Bo znalazłem sprzeczne opinie?
@Foxing: O kurde to ostro.
Karty może i drogie, ale za to popsute ( ͡° ͜ʖ ͡°)
będzie śmiesznie jak to zachęci amd do wywindowania cen 9070 tak jak zrobili z ryzenami x3d po porażce intela
Mają, są już potwierdzone przypadki 5070ti z brakującymi ROPami.
@10129 no tyle że AMD nie wywindowało, tylko rynek. Takie są niezachwiane prawa popytu i podaży ( ͡º ͜ʖ͡º)
@majk3l:
@10129: Lisa już dawno powiedziała, że AMD chce rywalizować innymi atrybutami niż ceną. Więc na nic nie liczę ale nadzieja umiera ostatnia.
ja bym liczył na zmiany jak zrezygnowali walkę o top end, samo to sugeruje, że widzą jakiś problem w tym co robią i chcą inaczej próbować.
może lepiej dla nich będzie jak od razu agresywnie wycenią karty graficzne a nie jak w tej generacji gdzie dopiero po
A z ceną to jest tak, że z jednej strony im droższe karty na rynku tym cena ma większe znaczenie, ale z drugiej różnica w cenie musi być zauważalna/opłacalna aby klient wybrał tańszą kartkę. Bo nikt nie będzie np.
@slums: no ale ja pisalem o 5070, o wersji Ti to wiem xd
z drugiej strony tam gdzie pamięć faktycznie była bardzo ważna to AMD się nie kupowało,